上一頁下一頁
發新話題

好耐既一次回憶#後樓梯 (賤奴你幾時先出現)

收藏  |  訂閱
120  13.6k

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 02:55 PM 發表 查看引用來源

都叫架:smile_47::smile_47::smile_47:你係咪陪肥妹仔玩
而家好多GAME玩喎
唔駛玩番金庸啦

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-11-18 02:58 PM 發表 查看引用來源

而家好多GAME玩喎
唔駛玩番金庸啦
有咩game 介紹呀:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:02 PM 發表 查看引用來源

有咩game 介紹呀:smile_40::smile_40:
之前有冇玩過九陰?
佢遲D會出2,但而家呢D ONLINE GAME係鬥多錢架喎

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-11-18 03:04 PM 發表 查看引用來源

之前有冇玩過九陰?
佢遲D會出2,但而家呢D ONLINE GAME係鬥多錢架喎
都唔靚...我都係鐘意金庸個介面多D:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:12 PM 發表 查看引用來源

都唔靚...我都係鐘意金庸個介面多D:smile_40::smile_40:
點會唔夠咁耐既GAME靚
係傾偈個頻冇咁好姐

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:12 PM 發表 查看引用來源

一開始最好睇 , 果陣仲係咁買月卡賣娃娃XD

引用:
原帖由 Badboy6699 於 2016-11-18 03:49 PM 發表 查看引用來源

一開始最好睇 , 果陣仲係咁買月卡賣娃娃XD
要買月卡既咩:smile_o05::smile_o05:唔知點解臨到月尾佢就自動extend 左架喇:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 04:28 PM 發表 查看引用來源

要買月卡既咩:smile_o05::smile_o05:唔知點解臨到月尾佢就自動extend 左架喇:smile_o01::smile_o01:
收皮XD
係囉 點解既? 求解釋

引用:
原帖由 Badboy6699 於 2016-11-18 05:03 PM 發表 查看引用來源

收皮XD
係囉 點解既? 求解釋
:smile_o01::smile_o01:我都唔知呀....我次次係個頻度講話見埋今晚就上唔到lu.....
根住第2日起身再上個日期又一個月後:smile_35::smile_35:
我都唔知點解呀:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-17 01:18 PM 發表 查看引用來源

嘩 師兄咩server
神鵰3 (香港8)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆