上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.1k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 11:32 PM 發表 查看引用來源

平時夜晚都少見你上黎吹水
未有住, 同埋我未沖涼呀:smile_44::smile_13:
你就想要, 我想沖涼多d :smile_30:
:smile_13:好耐無搞...比D圖搞一搞...想要:smile_40:幻想跟入你沖涼...偷望...然後都係..................

早D訓:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 11:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:好耐無搞...比D圖搞一搞...想要:smile_40:幻想跟入你沖涼...偷望...然後都係..................

早D訓:smile_30:
打轉機先訓囉
沖涼偷望呢d都係有得睇無得食 倒不如打轉機先啦:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 11:39 PM 發表 查看引用來源

打轉機先訓囉
沖涼偷望呢d都係有得睇無得食 倒不如打轉機先啦:smile_04::smile_04:
:smile_40:間接叫我幻想你打機
:smile_43:唔啦...夜LU...訓

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 11:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_40:間接叫我幻想你打機
:smile_43:唔啦...夜LU...訓
打機我唔叻架喎 錫飛機就叻dddddd咁多:smile_03:
咁Goodnight啦你 祝春夢

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 11:42 PM 發表 查看引用來源

打機我唔叻架喎 錫飛機就叻dddddd咁多:smile_03:
咁Goodnight啦你 祝春夢
米再引我....訓:smile_43:Goodnight啦你 祝噴水

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 11:44 PM 發表 查看引用來源
米再引我....訓:smile_43:Goodnight啦你 祝噴水
文字都引到你 你是但搵篇文打轉機先算啦
Goodnight 而家入廁所玩水洗白白:smile_04:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 23:44 發表 查看引用來源
你地兩個一個噴水一個春夢, 聽朝張床濕鬼晒, 祝聽日happy friday收工你地約到埋一齊去買床鋪啦:smile_46:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 23:33 發表 查看引用來源
CTM堅喎, 成20000個VIEW:smile_46: :smile_46:
小弟弟呢個人夫post都有20k view, 真係發春夢都估唔到.:smile_o06:
我覺得至少有一半係入來睇青春滴水豬同賢淑Coco媽同我地呢班麻甩佬吹...水既.
最衰後入blackka媽(後來加入的blackka媽)湊3個太繁忙, 唔係可能再多多10k view.:smile_o01:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 23:21 發表 查看引用來源

講得出做得到:smile_34:

圖~

呢件唔夠細碼圍裙, 不 ...
唔...我鐘意呢D多D喎...

Anyway, 滴水豬守信用!:smile_o09:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 18:07 發表 查看引用來源

未呀 不知幾想試:smile_13:
好刺激咁
野戰真心覺得正, 就好似呢個post講緊既個次咁:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆