上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.0k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:28 發表 查看引用來源
今年25啦:smile_35:
我同佢拍左3年嘛
3年都唔短時間...
係難忘的..

希望快D有人追你啦...等人喂飽你既猪妹..唔使玩玩具..

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 04:27 PM 發表 查看引用來源

咁邊放得低啊...
你地唔好咁啦 我生活得好好就得架啦:smile_35:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08:咁你點會斷到尾..我個時傷心阻一輪...咩都扔曬..去阻第2度一排生活先斷到尾
咁嚴重要搬走去第二到生活

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:29 PM 發表 查看引用來源

25歲...啪啪翠:smile_o01:
睇落唔似呢:smile_19:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 04:29 PM 發表 查看引用來源

攬公仔姐, 唔通下下都扔晒D野先代表放低咩:smile_35:
我係.....要分就要狠...分手紅狠..比初戀勇敢....
好似你咁..如果你見住佢D野..一定會想佢...難保有一日...你同新歡ML...公仔在你旁...你會點諗?

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 16:18 發表 查看引用來源

時間真係最好GE靈藥...但初戀例外:smile_o16: 
我老婆...就係我初戀...:smile_44:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 04:30 PM 發表 查看引用來源

3年都唔短時間...
係難忘的..

希望快D有人追你啦...等人喂飽你既猪妹..唔使玩玩具..
係好難忘, 想當日我喊到全街D人都覺得我好陰公 走黎比紙巾我比水我飲:smile_24:
又唔係為性而搵, 隨緣啦:smile_35:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 16:31 發表 查看引用來源
睇落唔似呢:smile_19:
睇落後生D呢..

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 04:31 PM 發表 查看引用來源

咁嚴重要搬走去第二到生活
係自己揀份工周圍走...唔想定死係度...想日日見識新人新事....個期我係引板都有出過幾個POST

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 04:31 PM 發表 查看引用來源

我係.....要分就要狠...分手紅狠..比初戀勇敢....
好似你咁..如果你見住佢D野..一定會想佢...難保有一日...你同新歡ML...公仔在你旁...你會點諗?
無架, 得閒咪掛下, 夠愛既話, 重點會掛住佢 ..
放過我啦 我而家過得好好 :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆