上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 04:05 PM 發表 查看引用來源

諗緊下個寫乜野好。。。
寫我同你。。。哈哈
不過未發生

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 04:07 PM 發表 查看引用來源

下。。。點解
太誘人了

第二篇係耀仔篇。

耀係我既初戀,個時我15-6歲,佢大我幾年.正式既puppy love,唔知點解開始左,又唔知點解結束,不過我地都有keep住間中聯絡,知道大家之後都各自有男女朋友.
耀係朋友口中知道左我失戀,約我出黎食飯,係當日我記得忽然自己係度諗,如果當時無同亞耀分開,我地又會點呢?
雖然我知道佢有女朋友,而我亦真係無想過要同佢再係一齊,不過我轉頭又係度諗,好唔好著性感d見佢呢?
當日我著住連身短裙,少少低胸,成餐飯我都有留意亞耀耐唔耐就望下我個胸……
初時我地都只係傾下閒計,慢慢傾到我地以前拍拖時既事,佢忽然講到有d後悔,我以為佢講後悔同我分開左,點知佢原來話後悔當時只係試過攬攬錫錫,乜都無發生過.
我當然明佢指乜野,當時我提醒自己佢有女朋友,我又唔係要再同佢一齊,唔好亂黎呀.所以我就表現出當佢講笑,之後大家都係開開心心咁傾計吹水.
食完飯後,佢開車送我返屋企,上到車,我見到倒後鏡掛住一樣好熟口面既野,係當年我地拍拖時,同佢一齊去買既平安符.佢同我講咁多年黎一直都有保留住,當時我真係有d感動.
全程車我都無乜講野,當去到我樓下時,比佢發現到我眼濕濕.我同佢講我無諗過佢仲會保留住,佢話依樣已經係唯一一樣同我有關既物品,所以唔捨得掉.
個時我地兩個頭已經貼住咁濟,我望住佢講:如果我今晚返左上屋企,你會唔會又後悔多次?
結果…….今晚打下集.
或者會試下打得detail少少……唔知得唔得?

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 05:49 發表 查看引用來源

剛剛同佢開始左,不過未開始有咩咩囉.
盡快爭取啦

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-3-13 04:52 PM 發表 查看引用來源

寫我同你。。。哈哈
不過未發生
咁呀。。。你幻想下先啦。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 05:27 PM 發表 查看引用來源
第二篇係耀仔篇。

耀係我既初戀,個時我15-6歲,佢大我幾年.正式既puppy love,唔知點解開始左,又唔知點解結束,不過我地都有keep住間中聯絡,知道大家之後都各自有男女朋友.
耀係朋友口中知道左我失戀,約我出黎食飯, ...
:smile_o16:頂....到戲肉先停.....

支持 Karen, 頭像looks good
引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 05:27 PM 發表 查看引用來源
第二篇係耀仔篇。

耀係朋友口中知道左我失戀,約我出黎食飯, ...

期待⋯

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-13 05:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_o16:頂....到戲肉先停.....
梗係啦,唔係邊有人追落去呀。。。hehe

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-3-13 05:41 PM 發表 查看引用來源
支持 Karen, 頭像looks good

Thx.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆