上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

Phil坐係佢自己位上同Alice講電話。
我行去佢前面,跪低,雙手放係佢大脾,隔住牛仔褲慢慢咁摸。
我伸一伸脷,做左個整故佢既表情,之後雙手放到去牛仔褲既拉鏈位。好快條牛仔褲就現左弟弟個shape出黎。
Phil繼續講電話,一邊望住我,我都望住佢,同時手開始解開佢褲鈕,再拉低拉鏈。。。
我隻手伸入牛仔褲,隔住boxer摸住弟弟,另一隻手伸入佢t shirt入面,摸住佢乳頭。Phil將一隻手指放係我咀邊,我雙手一邊忙住,咀仔就錫住佢手指。
當然我明白Phil依個動作既含意。我拉開boxer褲頭,將弟弟放出黎,就一口含住粉紅色既龜頭。
佢一隻手放係我頭上,唔係用力,只係輕輕咁按,我知佢想我含入d,但我點盡力都含唔晒。
我聽見佢同Alice講話我係度同佢做緊野,仲講:Karen, want to say hi to Alice?
我唯有將弟弟係咀仔拎番出黎:Hi Alice, how do you do?
之後我唔含啦,只係錫佢龜頭,就算佢再按我個頭都唔肯,只係望住佢一路錫,再用脷掃龜頭上個小孔。
我聽到佢say bye to Alice.收線後佢一下將我成個抱起,再將我上半身放係檯上:I have to punish you。
佢掀起我條裙,拉開我under邊就將弟弟插入去。
我推住佢:Phil,it's hurt.
雖然妹妹開始有少少習慣,又開始濕,但始終都未可以接受佢咁突然既攻勢。佢都知咁樣會整痛我,所以只係將龜頭逼左入去就停低。
佢伏係我度錫我,問我點解引佢,我打佢心口:你整痛我啦。
Phil:Sorry, 咁我應該點做呀?
我:細力d呀。
Phil:妳叫我細力d,唔係叫我pull it out,that means you want to make love with me in office too.
我:因為我知你想囉。
我當時訓係檯,雙腳吊係檯邊,佢只係拉低左boxer,企係我雙腳中間。佢用一隻手抬起我一隻腳,一隻手拉開d我條底褲,龜頭慢慢逼入妹妹度,手指仲同時掃我粒豆豆。
好快我就感覺到已經好濕啦,我先係訓係檯,之後佢坐低,我坐係佢身上,到最後佢又再抱我坐番上張檯。
我坐係檯邊,雙手撘住佢膊頭,望住佢弟弟一下一下咁插入妹妹度,當佢弟弟插得更快時,我攬住佢,錫住佢耳仔講:I'm cumming again. Phil同我講佢都就忍唔住,我就手攬實佢,雙腳都攬實佢條腰。
Philet me pull it out, I'm really want to cum now.
我無理佢,只係再攬實d:You can cum inside, I'm safe today.
我感覺到弟弟係入面跳左幾下,每跳一下就射出一股熱流,就係我地同時既叫聲之下,Phil射晒比我。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 11:01 發表 查看引用來源
其實太大唔一定真係好,當然我唔係話唔好啦。我真係每次都有漲痛既感覺,而佢亦會因為我相對地窄,加上佢怕整親我,所以一路都要就住,但無可否認,係有好充實既感覺。不過全程張開口嗌之下,做完後口都乾晒。
同Ph ...
試過大白腸後係咪愛上左?
有無搵住試更大既黑腸?

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 03:32 PM 發表 查看引用來源
我伸一伸脷,做左個整故佢既表情,之後雙手放到去牛仔褲既拉鏈位。好快條牛仔褲就現左弟弟個shape出黎。
Ph ...
我之前都試過傾電話俾女含,識玩喎你
Btw 今次你俾佢內射?第一個喎。。So warm, 做你男人好似好好,佢想你就俾,而且下面痛 左你都仲做,唔驚真係hurt?

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 15:32 發表 查看引用來源
Ph ...
我估之後幾日做都中出

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 03:32 PM 發表 查看引用來源
Ph ...
呢個情景令我諗起以前有套戲叫"偷情男女",小澤圓趁王書麒講電話嗰陣響下面摸佢條嘢,不過就無你之後嗰段情節

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2017-3-24 05:48 PM 發表 查看引用來源

呢個情景令我諗起以前有套戲叫"偷情男女",小澤圓趁王書麒講電話嗰陣響下面摸佢條嘢,不過就無你之後嗰段情節
邊個小澤圓??

我地離開office,係佢揸緊車時Phil講當佢射時,我妹妹一直啜住佢,係令佢射得最舒服,最激烈既一次。我同佢講我都知,因為而家條底褲仔比流番出黎既整濕晒,好唔舒服。
Phil聽到就大笑,話我可以take it off。我梗唔肯啦,係車入面喎。
之後我同佢一齊去買禮物比Alice and Rod。行行下太唔舒服啦,結果我都入toilet除左。
夜晚返到屋企,訓覺前我地如常咁會傾一陣計,我地坐係個大浴缸度,佢坐係我隔離。佢知道我以往既事,所以話擔心我以後會受傷,依大半年既經歷都係因為受傷而黎。我話可能會,不過我知道我要學識接受現實,所以佢可以放心返去佢既家庭。I will keep my smiling face.
Phil有定期剃毛毛既習慣,今晚由我幫佢,係第一次,都會係最後一次幫佢。佢教我點樣用剃刀,剃剃下弟弟又慢慢漲左啦。幫佢剃完後,我又諗緊。。。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 06:05 PM 發表 查看引用來源
我地離開office,係佢揸緊車時Phil講當佢射時,我妹妹一直啜住佢,係令佢射得最舒服,最激烈既一次。我同佢講我都知,因為而家條底褲仔比流番出黎既整濕晒,好唔舒服。
Phil聽到就大笑,話我可以take it off。我梗唔 ...
諗緊同Phil搞一劑?

Karen ar karen

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-24 06:05 PM 發表 查看引用來源
Phil聽到就大笑,話我可以take it off。我梗唔 ...
你真係唔駛返自己屋企架喎。。。黎緊幾日都係瘋狂啪啪。。
會唔會鬆架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆