上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-23 12:32 PM 發表 查看引用來源
等我開始恢復之後,佢將弟弟抽左出黎.忽然無左既充實感反而令我有D唔慣.佢將我拎轉身,企係地,雙手扶住疏化背,我知佢想後面入,咪會仲深囉?我又開始緊張啦.
不過經過左頭先既高潮,其實我等緊第二次.
佢叫我將一隻腳跪 ...
呢個動情不應該....要將性同愛分開

引用:
原帖由 sfattimo 於 2017-3-23 01:30 PM 發表 查看引用來源

講英文:smile_30:好似飲醉酒禁
我都唔知點解。。。

引用:
原帖由 野涼 於 2017-3-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

呢個動情不應該....要將性同愛分開
哦。。。
咁你咪將佢地分開囉。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-23 03:14 PM 發表 查看引用來源

哦。。。
咁你咪將佢地分開囉。
始終係人地老公呀嗎...

佢訓係我隔離攬住我,我合埋眼感受住佢體溫,佢可能以為我太攰訓左,但其實我個心好亂。不過諗諗下,結果都訓左。
第二朝我醒左,見到隔離我地兩個赤裸既身體貼住,煩惱又再塞住我個腦。我坐起身既動作都整醒左佢,佢起身攬住我,我輕輕推開佢,同佢講我上樓上沖涼換衫。
一路沖涼,一路諗住我究竟應該點?尋晚做既好似令我地既關係更加複雜,我對佢動左情,做過愛,但佢係人地老公,而且10日後就要返去太太身邊。
係諗唔到答案之下,我沖涼換衫後,行番落樓。Phil都已經著好衫。佢同我講佢知道我唔開心,完成今日工作之後我地要好好傾下。之後佢仲講左一番話:我會尊重妳既想法,不過我地都要尊重大家既感受。
一路做野時我一路諗住佢依番說話,到黃昏前工作已經差唔多搞掂,之後返多黎半日就可以close啦。Phil車我去左間餐廳,食完野之後佢同我講左一番話。
“尋晚既事唔單止係妳既責任,我都要負責。妳吸引我既唔止係妳既身體,仲有妳性格。同妳一齊我真係過得好開心,因為妳同我認識左我未試過既生活方式,再加上妳天真既個性,配合妳成熟既身體。Alice比到我既係親情,但妳比我既係戀愛既感覺,依樣係我今早所講,我尊重我既感受,唔會去否認。”
我第一次聽到佢咁樣同我講佢既諗法。尊重感受?我既感受係乜?我中意左佢。即使佢有太太呢?我都中意佢。知道佢10日後就會離開呢,我都一樣。我係咪要佢放棄家庭?唔係。
照咁諗,我仲要考慮d乜?或者依種諗法係世俗不容,不過依個的確係我當時既諗法。
係我諗緊時佢一直都無出聲,而我都決定左。。。
我:我諗清楚啦,我好想今晚去你屋企,不過。。。
Phil佢以為我拒絕。
我:不過,我依套衫已經著左兩日,唔想再著第三日呀。
Phil開心到行過黎擁吻我,搞到餐廳d人望住我地。
佢話同我去買衫,一帶又帶我去d名店,我話我唔需要依d衫,亦都著唔慣,結果去左h&m。
內內外外都買左之後,佢揸車同我返去佢間house。
唔好以為我地一返去又再開戰。無呀,我地只係傾計,就算沖涼都分開沖。
沖完後我都係著住浴袍,不過今晚件係短身。當我對住鏡吹緊頭髮時,係鏡到我見到Phil都係著住浴袍,佢睇左我一陣,之後行埋黎。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-23 03:17 PM 發表 查看引用來源
佢訓係我隔離攬住我,我合埋眼感受住佢體溫,佢可能以為我太攰訓左,但其實我個心好亂。不過諗諗下,結果都訓左。
第二朝我醒左,見到隔離我地兩個赤裸既身體貼住,煩惱又再塞住我個腦。我坐起身既動作都整醒 ...
讓理智在叫著冷靜冷靜

Karen個名已經叫人動情了

好矛盾,一方面又唔可以俾自己咁落去
另一方面又好enjoy同佢做

我估你最後都有Phil做左幾次

Phil企係我身後,雙手放係我膊頭,我側頭錫左佢隻手一下,佢幫我輕輕咁按摩膊頭。之後佢抱左我返床,我以為佢又想。。。我仲有d驚,因為下面比佢搞到有少少紅腫,但都係無呀,佢只係攬住我傾計。
佢忽然問:What's your feeling about my 洋腸?
佢講時笑死我,無諗過佢識講依個潮語。
我答佢比我好充實既感覺,令我好清楚咁感覺到佢進入我身體既每一吋,不過真係仲有d腫痛。
佢都同我講,好中意我既身體,佢話我同Alice唔同,我年輕既身體比Alice令佢更大既享受。
佢講到依度我就停止佢,我話我唔想佢咁樣講Alice。
佢明白,佢話係想講我知佢對我著迷既地方:dark black eyes, smiling face, beautiful breasts, sensitive nipples, smooth skin, tight and wet.....
佢講到依度我掩住佢咀:stop! 人地面紅啦。
Phil講知道我仲有d痛,所以今晚我地好好休息。我有著住件袍,佢就除左,只係著條boxer,我就伏係佢心口訓左。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-23 05:39 PM 發表 查看引用來源
Phil企係我身後,雙手放係我膊頭,我側頭錫左佢隻手一下,佢幫我輕輕咁按摩膊頭。之後佢抱左我返床,我以為佢又想。。。我仲有d驚,因為下面比佢搞到有少少紅腫,但都係無呀,佢只係攬住我傾計。
佢忽然問:What's  ...
Tight and wet, haha
俾我就用口錫下你紅腫既妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆