上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.8k

你自己是否讀英文科?

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2017-3-21 11:03 PM 發表 查看引用來源
文筆好精彩
Thx.

引用:
原帖由 youhateme 於 2017-3-22 07:49 AM 發表 查看引用來源
你自己是否讀英文科?
唔係。

其實幾難記到咁多

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2017-3-22 09:04 AM 發表 查看引用來源
其實幾難記到咁多
乜野?

文筆好,人又靚:smile_40:

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-22 09:15 AM 發表 查看引用來源

乜野?
細節

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2017-3-22 10:54 AM 發表 查看引用來源

細節
咁睇你肯唔肯去記者。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-22 11:03 AM 發表 查看引用來源

咁睇你肯唔肯去記者。
又或者有D野唔系禁易忘記

依一錫好似撻著左我咁,我好自然咁回應佢伸入我咀既脷,因為我既回應,佢就攬得我更緊。
佢隻手開始係我膝頭慢慢摸上我大脾,個時我仲有d緊張,用手拉番埋件浴袍下擺,佢無阻止我,只係繼續錫。
錫左一陣我已經放鬆晒,甚至我條脷仔都已經比佢啜住左,佢隻手再試探我大脾,當佢手再向上移時。。。
Phil:wow!!!
我:我唔係呀。。。我。。。under洗左
我按住佢隻手。始終佢有家庭,而且我仲識佢太太。
佢隻手停左,只係放係我大脾輕按:我知妳唔係專登,放鬆d。
佢錫我耳仔,一錫我就再抗拒唔到。雙手原本按住我件浴袍,變成拉住佢心口既浴袍。
佢隻手又再度可以移動,佢無直接摸向妹妹,而係去左後面,無阻隔之下,摸住我pat pat。
我隻手不自覺咁由佢件浴袍伸左去入面,摸緊佢心口,因為我既動作,佢亦都更進一步,隻手由我pat pat,開始解開我件浴袍條帶。
當解開之後,佢見到係我毫無遮掩既身體。佢仍然錫住我耳仔,係我耳邊講我對波波好靚,隻手就開始搓落去。
乳頭好快就係佢手掌下硬左,佢隻手好大,可以一手差唔多包住晒,當佢手指進攻我乳頭時,我已經開始好急咁喘氣。
Phil個咀開始由我耳仔向下移,同時佢隻手都向下移緊。當佢個咀移到我波波,啜住我乳頭時,佢隻手都去到我妹妹上面。
我忍唔住開始由喘氣聲,變成呻吟聲,佢一邊用咀唇同脷刺激我乳頭,手指就輕輕咁係妹妹門口挑逗住我。
到而家,我知道已經無得再停落黎。我一隻手攬住佢係胸前既頭,另一隻手就去到佢條腰,解開佢浴袍條帶,再同佢除左落黎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆