上一頁下一頁
發新話題

乖女仔再也沒有好男友

收藏  |  訂閱
71  10.7k

人總在黑暗面,總有不能啟齒既秘密,既然之前既事唔會有任何影響到而家既男朋友,又何必說出黎呢?

坦白前也要停一停,諗一諗

點解可以形容自己係乖女仔?
咁樣都叫乖, 點先叫淫/賤?

引用:
原帖由 ballball32 於 2017-5-11 12:17 PM 發表 查看引用來源
點解可以形容自己係乖女仔?
咁樣都叫乖, 點先叫淫/賤?
人地覺得自己乖,我覺得我地唔需要批判係唔係適合吧;因為大家用黎量度把尺都唔同。

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
有一年多無出post,唔知仲有無人記得這個post。

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
你會遇到的!
只是最近這個還不是真命天子

Don't think it's good ideas to tell your bf about your past.

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
咁係你仲未遇到個真係愛你既男人
我唔反對其他ching講有時唔需要咁坦白,但係我自己係收埋收埋會好唔舒服,所以我會選擇講哂出黎。
我好好彩搵到個真係愛我既好男人願意接受我所有既過去(當然唔係當下就接受到
正如sa姐講,如果外表好乖好純,反差咁大,一般人好難接受到
佢講得出你做sp岩d,你就咪鬼再理佢la
係你自己話想定落黎,而家又話佢開心,你唔介意
不如你諗清楚自己係咪真係想定落黎
btw如果你放縱個2個月無做足安全措施,建議你去做個body check

bb, Good! 點處理好睇佢自己,其他人只係得旁觀者,樓主心目中嘅好男友係點...樓主自己才知道,講同唔講亦無話唔啱,睇佢自己想點.....

引用:

唔係話對人坦白唔岩~
但都要睇下對咩人囉~
妳唔想埋藏妳D經歷咪搵個信得過既朋友傾訴下囉~
唉......男人就係咁自私架啦~
自己出去玩就得~
無公平架~
呀女~
妳仲咁後生~
大把市場啦~
點會驚搵唔到好男仔喎~
至於果個男仔~
妳覺得同佢keep住感覺係舒服而又令妳開心~
咪繼續keep囉~
可能日後佢能夠體諒妳之前的所有~
咪大團完結局囉~
妳要加油啊~

咁多人比到客觀嘅意見你,都幫到你唔少啦^^過咗去嘅 就算啦! 將來係點先重要呀!後生女,加油啦!

引用:
原帖由 wingosky 於 2017-5-11 09:49 AM 發表 查看引用來源

我覺得呢個男人唔係你嘅真名天子。如果一個男人真心愛對方係應該要接受對方嘅所有,包括過去,唔係咁樣知道左一切之後就話做sp就算lo。佢跟本無心同你一齊嘅話你就唔應該再去諗佢,由佢過去啦
同意,樓主諗下,如果個男仔結婚之後先發現你既過去,一樣接受唔到既話,咁咪家變?

好多男仔其實好幼稚,但係自己唔覺。更加可能佢冇玩過,對呢個世界有不切實際嘅期望。

由他去吧。好多男孩成長過程會傷害好幾個女仔,我覺得你唔會係佢最後一個。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆