上一頁下一頁
發新話題

食左處男後,要立刻搵SP止痕 更新P.2,3

收藏  |  訂閱
116  33.1k

今朝個信箱爆哂,要del咁幾個message先入到去睇
已經簡左幾個寫得好好既師兄覆。多謝師兄上面

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

呀賢企係我後邊,示意我彎低,將我雙手捉住,係後邊插我。
"望住塊鏡!睇住我點屌你!睇住我點插你個淫娃!"呀賢捉住我條頸,迫我望住塊鏡。
"呀————嗯....."我望住塊鏡,我對波波因爲激烈既震盪不停 ...
"我講左唔準泥呀!"呀賢好惡咁話我,又企係身張我推埋牆,其間支棒棒冇離開過我小穴。呀賢繼我整個人令轉,捉實我條頸。
"我話左我味泥,你夠膽泥!下!你服待完我啦咩!邊個比你泥。咁洩!" 佢一路講一路用隻手提係我隻腳放係佢膊頭。咁樣令肉棒插得更深!佢一路低吟住咁抽插我,我雙眼反白。
"我真係唔得啦,你放過我啦..我下次再補償番比你啦好冇"我哀求著呀賢
"放過你?我講明今晚唔屌爆你唔會收手!"講完之後佢今次仲特登將棒棒攞出來再好大力咁頂入,重覆幾次!再好快咁抽插
"呀———我真係唔...唔...唔得啦...嗯.~~~呀——救命呀...呀賢!唔好..呀..求下你..嗯...會死架!"佢越聽到我求佢,就好似食左興奮制咁,越插越興奮,越插越大力!
"唔準叫我做呀賢!邊個比你叫我個名,叫我主人!"
"主人....呀————主人...你..你放過我啦一"唔知點解自己都興奮埋一份,我都唔知我係真求佢定假求佢!
呀賢啲呼吸聲越泥越重,後味我感覺到佢越來越脹,越來越熱,我就知佢就來要射。我先醒起佢味載套!
"你唔好係入邊射呀!"我一手張佢推開,佢好大力咁張我個人令轉,推實我塊面係牆到,捉實我雙手,係後邊插我!
"你唔比我就偏要係入邊射!"
"唔好呀!嗯.....呀———唔好..呀..求下你啦主人!我求下你!嗯...我知錯啦—我以後唔敢啦!嗯...唔好呀!" 我大聲哀求!呀賢冇理會,仲頂得更深!佢成個人抽搐,我好快就感覺到好熱既液體係我入邊..個一刻好似靜止左咁...呀賢mun番支棒棒出泥。 我立刻好驚,呀賢係咁安慰我,佢話屋企仲有我之前買落啲事後丸。我先至開始平靜番。
佢捉住我住係床味,要我坐佢前面,又一次將我既大腿成M字形咁大開對住塊鏡。呀賢係咁禁我小穴兩旁,啲精液係咁流出泥。佢好溫柔親吻我塊面,
"係我同你結合既液體..你睇下"佢繼續咁禁我小穴,佢射左好多,禁極都有精液出。佢用指插入我小穴再放入我口。我好自然咁吸啜佢手指。好快我地就攬住訓著左

#真.高潮 #味試過洋腸不過香港男仔都可以好正

引用:
原帖由 女林 於 2017-3-18 04:07 AM 發表 查看引用來源

係塊鏡前面做真係會特別正,我同條女去開房或旅行都鐘意拉佢塊鏡到睇住黎做,有助提高性慾,啊賢叻仔!!
係!有鏡一定要係塊鏡面前屌!

引用:
原帖由 benjophp 於 2017-3-17 11:06 PM 發表 查看引用來源

原來你咁先high, Jason點夠你用。

精彩!
係好唔夠月手

引用:
原帖由 士刁別 於 2017-3-18 08:33 AM 發表 查看引用來源
嚴格嚟講你都冇食到個處男:smile_30:
都可以咁講

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 11:22 AM 發表 查看引用來源
今朝個信箱爆哂,要del咁幾個message先入到去睇
已經簡左幾個寫得好好既師兄覆。多謝師兄上面
應該無我份喇~:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 11:27 AM 發表 查看引用來源

"我講左唔準泥呀!"呀賢好惡咁話我,又企係身張我推埋牆,其間支棒棒冇離開過我小穴。呀賢繼我整個人令轉,捉實我條頸。
"我話左我味泥,你夠膽泥!下!你服待完我啦咩!邊個比你泥。咁洩!" 佢一路講一路用隻手 ...
最後果句真~~不過要SIZE就未必個個及洋腸

Nana,你真係一個淫娃,整個故事寫得好真實,我好似置身在你地隔離一樣,一邊睇一邊打飛機,利害!

引用:
原帖由 Henson14 於 2017-3-18 11:52 AM 發表 查看引用來源
Nana,你真係一個淫娃,整個故事寫得好真實,我好似置身在你地隔離一樣,一邊睇一邊打飛機,利害!
你係味諗住你係呀賢

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 12:27 PM 發表 查看引用來源

你係味諗住你係呀賢
你的奴性超強
你自己知道?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆