上一頁下一頁
發新話題

食左處男後,要立刻搵SP止痕 更新P.2,3

收藏  |  訂閱
116  33.1k

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-17 09:54 PM 發表 查看引用來源

我立刻好驚,咩大話都諗唔到。為有坦白同佢講左Jason,我同佢講Jason 連入都入唔到,係咁解釋。不過越講越衰,呀賢既呼吸聲好重,然後佢突然咆哮一聲押著我。嚇到我叫左出泥~
"你咁想要呀麻,我就比哂你。今 ...
呀賢企係我後邊,示意我彎低,將我雙手捉住,係後邊插我。
"望住塊鏡!睇住我點屌你!睇住我點插你個淫娃!"呀賢捉住我條頸,迫我望住塊鏡。
"呀————嗯....."我望住塊鏡,我對波波因爲激烈既震盪不停上下咁跳動,間房充滿住肉體拍拍既聲,我放聲地嬌淫咁叫"好正呀主人,你支棒棒好哂離呀,插死nana啦....呀"呀賢聽到更加用力咁插同屌我。後味佢坐係床邊,示意我坐上去,佢用雙手打開我雙腿,形成一個M字。粉紅色既小穴完全係塊鏡到爆露出泥。
"你睇下你幾淫....下...睇住我插爆你個穴既淫樣....你話你自己淫唔淫呀.....下..."實左太刺激,我望坐自已淫液同水係咁流出泥,流到張床同呀賢既龍珠濕哂。
"我淫呀,妹妹最淫,妹妹係個大淫娃,鐘意比主人屌!"呀賢好滿意,將我個小穴大開得更大,插得更入!插中我個g點,隻手又不斷磨我個陰蒂我叫到我諗樓下都聽到!
"呀!!!!!!!!嗯———唔得啦,我唔得啦....我就泥啦...唔得啦.....呀~~~~"我再頂唔順呀賢既抽插。
"唔準泥呀!主人都沒泥,邊個比你泥!忍住呀!"
但係我真係頂唔到佢既猛烈既進攻,我大聲一叫,有股力量從我子宮衝出來,洪潮從我小穴噴出!身體不自禁咁猛烈地抽搐,成個身軟哂。

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

"望住塊鏡!睇住我點屌你!睇住我點插你個淫娃!"呀賢捉住我條頸,迫我望住塊鏡。
"呀————嗯....."我望住塊鏡,我對波波因爲激烈既震盪不停 ...
引死人啦

引用:
原帖由 Bananayuen 於 2017-3-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

"呀————嗯....."我望住塊鏡,我對波波因爲激烈既震盪不停 ...
引死人啦

J死喇 淫娃師姐><
可惜新手pm唔到!

引用:

係塊鏡前面做真係會特別正,我同條女去開房或旅行都鐘意拉佢塊鏡到睇住黎做,有助提高性慾,啊賢叻仔!!

我好想綁住你,幫你帶返條狗帶,後門重要插住肛塞,一邊比條野你含,不時深喉你幾下
我會要你一路自摸摸到我滿意我先屌你
我屌你個陣重要你打開屋企個大門,比人知道你有幾淫
屌到你噴曬水,跟住就要你幫我lum返你D淫水,再口爆你

嚴格嚟講你都冇食到個處男:smile_30:

24歲天生m性淫妹真係正,樓主同我同年喎

引用:
原帖由 乂大食妹妹乂 於 2017-3-17 12:48 PM 發表 查看引用來源
教處男沖涼果陣用濕毛巾練下弟弟(好似舉鐵咁 但係用丁丁來舉)仲有用毛巾輕輕磨下個頭 習慣下個感覺 利申左先 以前有SP咁樣練耐力
係咪真係得嫁~

樓主下次不如試下錄音泥聽下 應該好爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆