上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:36 PM 發表 查看引用來源

死啦,咁我次次都陪老婆揀內衣褲,會唔會對身旁既女士(如有)構成不便架?:smile_o04:
可能會走埋黎問你意見呢

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:36 PM 發表 查看引用來源

死啦,咁我次次都陪老婆揀內衣褲,會唔會對身旁既女士(如有)構成不便架?:smile_o04:
咁你首先要照照鏡,你陪老婆揀內衣時有冇個樣好猥瑣先?如果有,咁可能對身旁既女
士會帶來不便架。如果你靚仔到成個吳彥祖咁,人人掛住望你,都係會帶來不便

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 13:51 發表 查看引用來源

咁你首先要照照鏡,你陪老婆揀內衣時有冇個樣好猥瑣先?如果有,咁可能對身旁既女
士會帶來不便架。如果你靚仔到成個吳彥祖咁,人人掛住望你,都係會帶來不便
我,陳大文,是咁樣的:

(跟據Google search及最接近鏡中影像顯示):smile_o01:

都應該唔會唔方便呀呵?

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 13:39 發表 查看引用來源

可能會走埋黎問你意見呢
我意見是很中肯的。:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 13:32 發表 查看引用來源

睇黎細B都係女喎
叫你唔好成日到處留情架啦
邊有,我控制唔到人地暗戀我架嘛:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 02:01 PM 發表 查看引用來源

我,陳大文,是咁樣的:

(跟據Google search及最接近鏡中影像顯示):smile_o01:

都應該唔會唔方便呀呵?

明明谷歌陳大文既影像搜尋係咁樣

哎呀 笑死 COCO同CTM D圖:smile_03: :smile_03: :smile_03:

我番來了:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 01:09 PM 發表 查看引用來源

不過太遠啦...你香港,我澳門...:smile_39:

我港澳2邊走:smile_27:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 02:05 PM 發表 查看引用來源

邊有,我控制唔到人地暗戀我架嘛:smile_13::smile_13::smile_13:
有無咁多人暗戀你呀:smile_55::smile_55:
自戀狂:smile_03::smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆