上一頁下一頁
發新話題

乖女仔再也沒有好男友

收藏  |  訂閱
71  10.7k

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 09:30 PM 發表 查看引用來源
唔好咁嬲,其實個男仔再約我,我都會見佢,他很好的。
覺得太過坦白了,不過唔緊要啦,當係一種經歷。。。
再出去見唔係問題,但你會諗下係咩角色?還是你唔介意做佢sp?好好想想吧。。。27歲啫,又唔係老。。。

其實每一個人都有佢自己嘅經歷嫁啦
你講出黎我反而覺得你係勇敢同誠實
要講返你嘅過去係需要好大嘅勇氣
如果我係你嘅另一半,我會覺得你係真心想同我一齊,唔想對我有任何隱瞞
依個男仔接受唔到咪再搵過另一個囉
一定會有人錫你愛你嘅😊😊

PM咗樓主你,得閒睇睇

没辦法,一般保守的男人是沒有辦法接受這種事的,只能隐瞞下去。其實也沒有大不了,现在结了婚偷食也很普遍,對方不知就沒事了,不要太內疚。

你講係岩架,,
你唔講..佢將來都會知..
不如你搵個知你過去又接受你既男人仲好....

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-10 09:09 PM 發表 查看引用來源

唔好追稿追到黎呢樹好喎

我覺得正正因為樓主本身俾人乖乖女感覺,所以個男仔知道真相後更難接受,但邊個話個樣生得乖就唔可以瘋狂呢?我完全唔覺得樓主有問題呀
你吾覺,但大把男人聽完都覺囉。
有些東西,做了選擇,就有因果。她外表清純,只要洗滌一下心靈,立心改變下自己的價值觀,可能還有找到好男人的機會。自己也不能愛釋自己的身體,又怎要求對方呢?

難聽d講句,相由心生。自己吾好再咁隨便,男人眼中,不太能看出。

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
有一年多無出post,唔知仲有無人記得這個post。

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
老老豆豆,出黎玩、性喜好同感情無關
如果用您既經驗或其他既去judge 您應該點既,根本唔公平

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 09:39 PM 發表 查看引用來源

如果佢開心,我唔介意。
咁你又再多一段關係告訴next
除非係引板ching另作別論

介意的,不要也罢,等一个真爱你的人吧

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
有一年多無出post,唔知仲有無人記得這個post。

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
曾經乖咋!衰過男人召妓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆