上一頁下一頁
發新話題

好想屌女友表妹

收藏  |  訂閱
275  214.8k

引用:
原帖由 rondal 於 2017-1-31 01:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10:講到出口,我估如果你同距出街進取D實有運行~!
佢唔妥佢表姐啫,話同佢出就唔去。話約實邊日佢又話未肯定,遲啲先,扭扭捏捏咁。

引用:
原帖由 guthrie 於 2017-1-31 01:55 PM 發表 查看引用來源

係。

小弟住外國。
因為唔想冇咗女友,所以忍口?

引用:
原帖由 Heymans 於 31/1/2017 04:10 PM 發表 查看引用來源

因為唔想冇咗女友,所以忍口?
係。

另一原因係,我發覺兩個人都開始玩真。

我知道係時候見好就收。

我情況同你唔同。表妹雖正,但女友客觀條件更正。點樣揀,毫無懸念。但唔代表我冇痛苦過。

引用:
原帖由 guthrie 於 2017-1-31 02:48 PM 發表 查看引用來源

係。

另一原因係,我發覺兩個人都開始玩真。

我知道係時候見好就收。

我情況同你唔同。表妹雖正,但女友客觀條件更正。點樣揀,毫無懸念。但唔代表我冇痛苦過。
玩真就唔好啦,用個好女友去換一時爽快係唔值得既。

引用:
原帖由 Heymans 於 31/1/2017 05:07 PM 發表 查看引用來源

玩真就唔好啦,用個好女友去換一時爽快係唔值得既。
唉,佢哋關係太密切。小弟頭都諗爆幾次,終歸都係面對現實。

如果唔係女友開始知知地,我唔介意同個妹妹仔繼續曖昧落去。曖昧時嘅感覺最正嘅。

講番轉頭,如果我係你,一定會去馬先,因為現任女友只係雞肋,我諗唔到你有咩原因唔去馬。

引用:
原帖由 guthrie 於 2017-1-31 03:57 PM 發表 查看引用來源

唉,佢哋關係太密切。小弟頭都諗爆幾次,終歸都係面對現實。

如果唔係女友開始知知地,我唔介意同個妹妹仔繼續曖昧落去。曖昧時嘅感覺最正嘅。

講番轉頭,如果我係你,一定會去馬先,因為現任女友只 ...
雞肋又唔係既,唔鍾意佢就唔會同佢一齊喇。
去馬都要慢慢嚟既,佢唔玩得既話我咪仆街 lol

覺得女友女,係結婚對象就小心啦!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-1-31 05:00 PM 發表 查看引用來源
覺得女友女,係結婚對象就小心啦!
呢樣野...我諗諗先lol

哈哈,可能表妹都有睇引板呢!!! XD
Anyway,祝你早日update我哋!

抄咗牌未?
吹多兩咀,乜都同你吹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆