上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.5k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 12:26 PM 發表 查看引用來源

咁你快D約隻猪去試下防水膠墊係唔係真係防水:smile_o13:
有機會我實X到佢...有防水膠墊都唔店

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-15 12:26 PM 發表 查看引用來源

咁你快D約隻猪去試下防水膠墊係唔係真係防水:smile_o13:
有機會我實X到佢...有防水膠墊都唔店

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 12:27 發表 查看引用來源
無限中出,你真係諗多左啦,尤其當你老婆月事準,都係乖乖買定多D兔兔啦:smile_30:
你B返學未?
果陣岩岩結婚..仲唔無限中出..
仲要弱左好多..由其果陣老婆最中意講"老公,快D射曬俾我"真係忍唔住射曬:smile_o05:

幼稚園囉..真係好感恩有佢...先帶俾我咁多樂趣

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:32 PM 發表 查看引用來源
唔計唔知自己中左第一個月有卜野外...頭3個月真係唔敢俾老公插...好似對個胎唔係咁好...
我都係去到5個月先敢同佢做...5個月前都係幫佢口交睇下AV咋...
5個月就唔怕咩?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 12:30 發表 查看引用來源

爆房D酒店好似係真係有防水膠墊架:smile_44:
喂呀 做咩咁強調姐:smile_13:
因為真係萬中無一未見識過呀噴...呀...滴水豬:smile_13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 12:30 發表 查看引用來源
爆房D酒店好似係真係有防水膠墊架:smile_44:
喂呀 做咩咁強調姐:smile_13:
我都唔知原來有防水膠墊...:smile_o05:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 12:32 PM 發表 查看引用來源

我都無經驗.....:smile_19: 又蝦我
係囉係囉 我蝦你囉 永遠都係我係衰人黎架啦 :smile_45:

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 12:32 發表 查看引用來源
唔計唔知自己中左第一個月有卜野外...頭3個月真係唔敢俾老公插...好似對個胎唔係咁好...
我都係去到5個月先敢同佢做...5個月前都係幫佢口交睇下AV咋...
喂喂喂,真,頭幾個月胎盤未定真係未陀穩架。

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-15 12:36 PM 發表 查看引用來源

5個月就唔怕咩?
5個月時我有問過個醫生,佢話最好都係唔好做住,7個月做就冇問題~
但我又好咸濕果種人...我忍唔到,係咁引我老公插我

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 12:37 PM 發表 查看引用來源

因為真係萬中無一未見識過呀噴...呀...滴水豬:smile_13:
咁我認喎,
我係呢個世界上暫時都係萬中無一既, 我重未搵到個同我好似樣既人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆