上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.9k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 18:43 發表 查看引用來源

我講緊手指咋喎
無話造脂喎⋯點會極端呢
即係咁, 朗朗可能手指靈活所以彈鋼琴造脂高, 但係會唔會因為佢手指靈活所以揸快子一樣造脂高? 我又唔清楚喎.:smile_41:
咁我手指靈活揸快子造脂高, 但係點解我彈鋼琴都唔及佢造脂高? 我又諗唔通喎.:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 06:57 PM 發表 查看引用來源

即係咁, 朗朗可能手指靈活所以彈鋼琴造脂高, 但係會唔會因為佢手指靈活所以揸快子一樣造脂高? 我又唔清楚喎.:smile_41:
咁我手指靈活揸快子造脂高, 但係點解我彈鋼琴都唔及佢造脂高? 我又諗唔通喎.:smile_30::smi ...
你令到人地有種衝動好想__你

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 18:57 發表 查看引用來源

咁我手指靈活揸快子造脂高, 但係點解我彈鋼琴都唔及佢造脂高? 我又諗唔通喎.:smile_30::smi ...
打漏左: 結論: 我唔知我手指夠唔夠朗朗靈活.
(R多個post:smile_30

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 18:59 發表 查看引用來源

你令到人地有種衝動好想__你
唔好咁啦, take it easy, 錫返:smile_o09::smile_30:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 06:55 PM 發表 查看引用來源

咁我改改啦⋯你最有信心做咩運動
N展佬真係好狡猾
Coco師姐⋯陳大文佢蝦我!
敶文呢啲懷緬過去常陶醉
佢話佢當年讀大學單車環島遊架嘛
但大家有見佢張閃咭個N展肚幾咁壯闊就知現實係點
每當變硬時,啊,係每當變幻時,便知時光去啦
佢而家最叻既運動就當然係餵夜奶同極速換屎片,成就解除
Giro d'italia就開始啦,準備好啤酒汽水邊環意大利未呀?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 19:04 發表 查看引用來源

敶文呢啲懷緬過去常陶醉
佢而家最叻既運動就當然係餵夜奶同極速換屎片,成就解 ...
現實,都可以用2個鐘完成50公里既...哈哈

環意,邊個台有得睇?定要直播link?

收工,各位Happy Friday and Weekend!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 07:44 PM 發表 查看引用來源

現實,都可以用2個鐘完成50公里既...哈哈

環意,邊個台有得睇?定要直播link?
環意要開心直播link. 香港無咗eurosport
係屋企踩下trainer/roller啦

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 07:03 PM 發表 查看引用來源

唔好咁啦, take it easy, 錫返:smile_o09::smile_30:
師兄⋯阿妹我都返兩三道省手㗎⋯看蕉

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 07:04 PM 發表 查看引用來源

敶文呢啲懷緬過去常陶醉
佢而家最叻既運動就當然係餵夜奶同極速換屎片,成就解 ...
師姐,明白了⋯佢苦練多時既N展肚⋯同依家最叻食夜奶⋯係餵夜奶同換屎片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆