上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.9k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 18:24 發表 查看引用來源

咁渣㗎
N展果然唔善於運動
咩你咁籠統架, 唔識打籃球就唔善於運動:smile_13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 06:29 PM 發表 查看引用來源

神奇隊長謝拉特!
Fernando Torres 既frd.....廢__到

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 06:30 PM 發表 查看引用來源

N展=宅宅
真係無錯

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 06:33 PM 發表 查看引用來源

比個機會你⋯講下咩運動最最最叻

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 18:26 發表 查看引用來源

短唔緊要⋯但你d手指有無朗朗咁靈活先?
咩你D例子咁極端既, 你估我係朗朗咁靈活, 我會唔會係度同你R post?:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 06:33 PM 發表 查看引用來源

歸納法,統計學
所得出既結論

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 06:41 PM 發表 查看引用來源

咩你D例子咁極端既, 你估我係朗朗咁靈活, 我會唔會係度同你R post?:smile_30::smile_30::smile_30:
我講緊手指咋喎
無話造脂喎⋯點會極端呢

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 18:38 發表 查看引用來源

比個機會你⋯講下咩運動最最最叻
係答你呢個問題之前, 請你先用最少100字定義咩叫"叻"先? 可以好主觀架喎.

有人覺得打羽毛波可以打晒4隻角, 殺波瞄到位瞄到人來殺就叫叻.
有人覺得攞唔到校際總冠軍都唔可以叫叻.:smile_39:
有人覺得踩單車可以一條氣環港島, 由東涌踩上寶蓮寺氣都唔索裝支香就叫叻.
有人覺得入唔到國家隊都唔可以叫叻.:smile_39:

拜拜長命斜👋
終於完結邊食邊瘦身之旅

下星期又有一個妹妹比我火車啦
希望佢捱得字:smile_35:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 06:48 PM 發表 查看引用來源

係答你呢個問題之前, 請你先用最少100字定義咩叫"叻"先? 可以好主觀架喎.

有人覺得打羽毛波可以打晒4隻角, 殺波瞄到位瞄到人來殺就叫叻.
有人覺得攞唔到校際總冠軍都唔可以叫叻.:smile_39:
有人覺得踩單車可以 ...
咁我改改啦⋯你最有信心做咩運動
N展佬真係好狡猾
Coco師姐⋯陳大文佢蝦我!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆