上一頁下一頁
發新話題

乖女仔再也沒有好男友

收藏  |  訂閱
71  10.7k

師姐唔好咁灰~
總會搵到個接受到你過去嘅人
我覺得再有機會拍拖嘅時候
可以互相了解一段日子先再同男友講你嘅過去
唔好一嚟就已經講
Anyway, cheer up~~

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 08:00 PM 發表 查看引用來源
除了那兩個月人生黑暗期,我只有ex bf 和mike 兩個男人。

旅行時我只想有人陪,但幾乎每個男人陪我都是為了其他目的,心軟的我也沒有對他們決絕,才會一次又一次做錯。

我覺得我不是隨便的。
老實講
咁都唔叫隨便?
咁點先叫隨便?

有時自己嘅經歷,又唔一定要全部向男友或另一半太過坦白,亦因為你比人嘅形象太過純品,所以唔係人人都能夠接受你嘅過去,你果位有好感嘅男子覺得你適合做sp, 佢係食家都唔出奇,只不過有人人想搵純情處女做另一半吧!
我覺得每個人都有自己瘋狂嘅一面,有人靠幻想,有人去實踐,自己經歷咗就算,可以係自己嘅秘密,唔需要再太過上心,就算係最親密嘅人都唔需要向佢交代,同時我亦好認同Sa姐所言^^
你仲後生,大把機會,就算你向另一半完全坦白,你能確保佢一樣咁向你坦白嗎?
乖女仔定義?白紙一張,無知處女咩都唔識?定係有些經歷令生活充實過? 有好多嘢好唔好係睇情況,對方接受到幾多咪比幾多佢囉...
唔係個個男仔都接受到另一半以前咁放縱吧!
你仲1個人去外國...咁攪法...
或者你希望由肉體上得到滿足,但係肉體上係滿足唔到你心靈上嘅空虛吧...好耐冇打咁多字...希望你諗得通啦!
sa姐幾時會再update?

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 08:00 PM 發表 查看引用來源
除了那兩個月人生黑暗期,我只有ex bf 和mike 兩個男人。

旅行時我只想有人陪,但幾乎每個男人陪我都是為了其他目的,心軟的我也沒有對他們決絕,才會一次又一次做錯。

我覺得我不是隨便的。
直接 d 講,男人介意既係你既態度,你所謂既心軟係藉口,講真你都知佢地想搞野,咁你係唔係咁耐唔住寂寞,咁點解唔搵女性朋友一齊去散心?如果佢將來同左你一齊,會唔會有一日你又見悶而on 99 自己戴左帽?

你咁present 會令人覺得你好slut ,所以佢會想搵你做sp

呢個處境你一係就永埋呢 d 秘密,
一係就面對自己,你係個下都想先會有艷遇

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
有一年多無出post,唔知仲有無人記得這個post。

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
可能話狠左d 但係希望你明白男人點諗

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-5-10 08:53 PM 發表 查看引用來源
有時自己�經歷,又唔一定要全部向男友或另一半太過坦白,亦因為你比人�形象太過純品,所以唔係人人都能夠接受你�過去,你果位有好感�男子覺得你適合做sp, 佢係食家都唔出奇,只不過有人人想搵純情處女做另一半吧 ...
唔好追稿追到黎呢樹好喎

我覺得正正因為樓主本身俾人乖乖女感覺,所以個男仔知道真相後更難接受,但邊個話個樣生得乖就唔可以瘋狂呢?我完全唔覺得樓主有問題呀

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 07:10 PM 發表 查看引用來源
有一年多無出post,唔知仲有無人記得這個post。

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25478825

和前男友分手後一直single的我,很期待每兩三個月mike來公幹期間的約會。(唔知道我講乜請睇之前 ...
師姐呢段文字睇到我非常傷感,
男人並不是個個也胸襟廣闊,
而且更多男人更不懂愛是何物?
不過我會慶幸師姐一早坦白,
令這薄倖郎及早回頭,
總好比情根深種才發生異變,
師姐,做人還是保留多一點私隱吧!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-10 09:09 PM 發表 查看引用來源

唔好追稿追到黎呢樹好喎

我覺得正正因為樓主本身俾人乖乖女感覺,所以個男仔知道真相後更難接受,但邊個話個樣生得乖就唔可以瘋狂呢?我完全唔覺得樓主有問題呀
多謝你明白我

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-10 09:09 PM 發表 查看引用來源

唔好追稿追到黎呢樹好喎

真正的大愛,會嫌棄對方的過去嗎?
我覺得樓主好好彩,人生也上了一課,揀選人生長久的伴侶,真的不能只單單看外表啊!其實我真係好想講粗口∼X街,你條麻甩佬都唔知上過幾多條女啦!仲叫人做佢SP,你條X街,第二時又點交代俾你女人呢?

樓主請見諒,我都只是忽然氣憤難平,哈哈!

引用:
原帖由 dorislove 於 2017-5-10 09:21 PM 發表 查看引用來源

多謝你明白我
有時外表係好主宰人既睇法,問題係你想做自己定係順返大眾意願

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆