上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.8k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-7 05:05 PM 發表 查看引用來源

以前打波搞到隻手超級大
我162咋喎 叫高?
係咪連埋指甲?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 04:58 PM 發表 查看引用來源

可能新丁時泊爛左幾多條...架冇話你知咋.

個日行megabox, 新建築D車位都闊架啦, 前面位廣東話唔正既C9泊架Lexus NX, 車住成車普通話C9, 泊左好幾分鐘個屎忽都仲未入到格...
我唔耐煩落車上前問"不如我幫你啦", ...
Lexus NX咁大架,佢地泊唔掂都可以理解既
不過好心泊唔掂就咪開呢啲車入車場啦!每次見到呢類慢吞吞型人,我老公就火都起,頂唔住佢地手車出黎獻世

又,你咁樣幫丘泊車咪十足撚太撚咁?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 04:58 PM 發表 查看引用來源

可能新丁時泊爛左幾多條...架冇話你知咋.

個日行megabox, 新建築D車位都闊架啦, 前面位廣東話唔正既C9泊架Lexus NX, 車住成車普通話C9, 泊左好幾分鐘個屎忽都仲未入到格...
我唔耐煩落車上前問"不如我幫你啦", ...
有無老吹呀?一手就幫個c9泊好?
可能真係闊⋯易泊
你唔醒啦⋯後面d人都想幫手泊⋯你阻住晒

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-7 17:03 發表 查看引用來源

我打排球架,好多年lu
用隻手直接接觸個波既, 我唔識...:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-7 17:05 發表 查看引用來源

以前打波搞到隻手超級大
我162咋喎 叫高?
算高啦, 大把15幾...

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 17:07 發表 查看引用來源

有無老吹呀?一手就幫個c9泊好?
可能真係闊⋯易泊
你唔醒啦⋯後面d人都想幫手泊⋯你阻住晒
梗係要快D上前KO佢啦, 再唔走, 比多十幾廿蚊停車場呀:smile_45:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 17:07 發表 查看引用來源

不過好心泊唔掂就咪開呢啲車入車場啦!每次見到呢類慢吞吞型人,我老公就火都起,頂唔住佢地手車出黎獻世

雖然我未必及佢咁型仔, 不過我D煲東瓜應該好過佢少少:smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 05:07 PM 發表 查看引用來源

其實我都好怕女人揸車
又怕handle唔到架車既人學人揸大車

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 05:10 PM 發表 查看引用來源

梗係要快D上前KO佢啦, 再唔走, 比多十幾廿蚊停車場呀:smile_45:
你都上左人⋯架車啦⋯比多十幾廿蚊可以上耐d喎

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-7 05:06 PM 發表 查看引用來源

係咪連埋指甲?
無呀 淨肉
大到男人手咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆