上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.6k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-5 03:03 PM 發表 查看引用來源

係飯枱上度...師兄真係神人...:smile_o12:

隔離位個阿姨.有無過來問要唔要幫手啊..:smile_o10:
師兄唔理世人眼光㗎
目標係想一眾c9阿嬋阿毛幫佢擔⋯
係擔心

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-5 15:03 發表 查看引用來源

係飯枱上度...師兄真係神人...:smile_o12:

隔離位個阿姨.有無過來問要唔要幫手啊..:smile_o10:
佢地見咁細, 同見我眼濕濕, 都比左佢地家鄉既壯陽遍方比我...:smile_13:
師兄你要唔要呀?:smile_38:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-5 15:05 發表 查看引用來源

師兄你突破盲腸!食食下飯拎出黎度
我只係照字面解...:smile_o05:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-5 15:06 發表 查看引用來源

師兄唔理世人眼光㗎
目標係想一眾c9阿嬋阿毛幫佢擔⋯
係擔心
你地唔好掛住恥笑我啦, 都同找數話比我知你地另一半幾長架?
我本將J托明月,奈何明月照溝渠...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-5 15:16 發表 查看引用來源

佢地見咁細, 同見我眼濕濕, 都比左佢地家鄉既壯陽遍方比我...:smile_13:
師兄你要唔要呀?:smile_38:
壯陽"遍"方..係唔係要遊遍大地...向各國佳麗取經啊...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-5 15:19 發表 查看引用來源

我只係照字面解...:smile_o05:
你既推斷都好正確.

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-5 15:21 發表 查看引用來源

應該
怒髮衝冠,依餐枱,瀟瀟雨歇, 抬望眼,讓J仰天,壯懷激烈。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-5 03:21 PM 發表 查看引用來源

師兄⋯我無恥笑你㗎⋯況且有d野要睇埋技術既⋯外型得但技術差咁就唔恨啦
等埋sio師兄找數先

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-5 03:26 PM 發表 查看引用來源

應該
怒髮衝冠,依餐枱,瀟瀟雨歇, 抬望眼,讓J仰天,壯懷激烈。
好好好!講得好!
果然呢刻大家都拋下書包對J敬仰一番

D書包拋得好高,小弟搭唔訕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆