上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 03:51 PM 發表 查看引用來源

我啲朋友話老公最好唔好陪產,驚之後嚇到不舉
果時同老公傾過都係唔洗佢入去同我生架(妖諗到咁長遠)
哈哈⋯老公到時有陰影

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 16:52 發表 查看引用來源

我地係開左三度就可以入產房.
但入左去都係係咁痛..無人理..
只係有姑娘不斷睇下情況..

我老婆由痛到生.三十個鐘啊..:smile_o03:
嘩, 慘慘豬, 我老婆第一次都係大半日就搞掂.
師兄要多D錫下佢, 比佢舒服D啦

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-3 16:57 發表 查看引用來源

細b吸引過巨龍喎
我係咪去錯baby condom...kingdom啊?:smile_41:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 05:02 PM 發表 查看引用來源

我係咪去錯baby condom...kingdom啊?:smile_41:
Hahahaha
巨龍?我怕到時係草龍咋⋯哈哈哈哈

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 05:02 PM 發表 查看引用來源

咁你明白邊樣吸引啲啦
哈哈

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-3 17:07 發表 查看引用來源

Hahahaha
巨龍?我怕到時係草龍咋⋯哈哈哈哈
係呀, 我草龍來架咋...:smile_13:
你地有冇度過你地另一半幾大size? 肚底(唔係J底)到J頭頂有幾長?:smile_41:

(講下呢D先, 咁先唔似去左baby condom...)

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 17:22 發表 查看引用來源

咁你明白邊樣吸引啲啦
哈哈
你想睇baby condom套住king size cobra...:smile_29:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 05:27 PM 發表 查看引用來源

你地有冇度過你地另一半幾大size? 肚底(唔係J底)到J頭頂有幾長?:smile_41:

呢刻係咪應該由師兄率先講講自己係幾大幾長呢

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 05:28 PM 發表 查看引用來源

你想睇baby condom套住king size cobra...:smile_29:
Cobra. 我諗起GI Joe套戲咋

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 05:27 PM 發表 查看引用來源

我家大爺無肚腩
度唔到肚底去到J頭有幾長
只可以全條度咋
(無聊野度J我梗有度過,只係度水同度頸做唔到)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆