上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.5k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 03:59 PM 發表 查看引用來源

我入去時望左一眼...個情境係...有興趣自已google啦...
之後我一路企係老婆隔離直視唔到(避開)個度...:smile_30:
企係側邊可以接受既
咁可以我都想係側邊既

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 15:59 發表 查看引用來源

我入去時望左一眼...個情境係...有興趣自已google啦...
之後我一路企係老婆隔離直視唔到(避開)個度...:smile_30:
我無入去..只係系出面..
行又唔係..坐又唔係..真係唔知自己想點:smile_o16:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 16:02 發表 查看引用來源

企係側邊可以接受既
咁可以我都想係側邊既
由入產房到真係可以生..都仲有一段好長既時間.:smile_o08:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 04:04 PM 發表 查看引用來源

我無入去..只係系出面..
行又唔係..坐又唔係..真係唔知自己想點:smile_o16:
咁你當時的確無乜野可以做到既

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 16:07 發表 查看引用來源

咁你當時的確無乜野可以做到既
係呀..只係希望快D出來..
有D人生仔,.真係生得好快...十幾廿分鐘就生到..
真係生仔好材料:smile_o10:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-4-3 16:05 發表 查看引用來源

由入產房到真係可以生..都仲有一段好長既時間.:smile_o08:
我地呢D草根係公院生, 唔開到(唔記得幾多度)都唔推你入產房...
老婆入左產房唔使幾個字, 姑娘已經叫我入去陪產, 一入去已經見到呀B個頭殼頂...

老婆自己一個係待產房陣痛就真係等左幾個鐘...:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 16:33 發表 查看引用來源

我地呢D草根係公院生, 唔開到(唔記得幾多度)都唔推你入產房...
老婆入左產房唔使幾個字, 姑娘已經叫我入去陪產, 一入去已經見到呀B個頭殼頂...

老婆自己一個係待產房陣痛就真係等左幾個鐘...:smile_13:
我地係開左三度就可以入產房.
但入左去都係係咁痛..無人理..
只係有姑娘不斷睇下情況..

我老婆由痛到生.三十個鐘啊..:smile_o03:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 03:22 PM 發表 查看引用來源

找數:
回饋各位厚待我呢個人夫, 吹到我爆晒...
...
...
...
100頁, 現附上限時福利多一份(之前個D同時開放):smile_14:
https://drive.google.com/open?id=0B7jTgg4GhuEWOFhiZVdMUW1GT0E

陪我R得最多pos ...
我咁勤力咁落力咁吹⋯應該有份睇閃卡啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-3 03:32 PM 發表 查看引用來源

閃咭可能係細b張相
哈哈
細b吸引過巨龍喎

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-4-3 03:38 PM 發表 查看引用來源
真興奮有閃咭收,真漢子有信用
係囉⋯唔似你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆