上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.3k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 03:47 PM 發表 查看引用來源

你追下POST啦:')
人地而家無人追呀 未有男朋友呀:')
主動出擊AR......好快有人頂你GA LA:smile_43:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 15:47 發表 查看引用來源
你追下POST啦:')
人地而家無人追呀 未有男朋友呀:')
咁多版...又要追..又要推..好忙架..
忙中有錯..你都要理解下..
自我介紹時強調下識噴水..

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 15:50 發表 查看引用來源

主動出擊AR......好快有人頂你GA LA:smile_43:
唔使出擊...已經有你頂佢啦..

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁多版...又要追..又要推..好忙架..
忙中有錯..你都要理解下..
自我介紹時強調下識噴水..
一開始咁介紹...怕唔怕進取得劑最多話本人水豬好相乳JE:smile_30::smile_43:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 15:55 發表 查看引用來源
一開始咁介紹...怕唔怕進取得劑最多話本人水豬好相乳JE:smile_30::smile_43:
介紹完即刻攞支水搶出來..噴佢...咁實個個都信...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 15:24 發表 查看引用來源

我都係哦...琴晚上床佢講好口干..我叫佢起身飲水..佢唔肯又係到"E~E~哦哦.."
我倒左杯水俾佢..佢只係飲左一啖仔..真係
又會咁岩?咁多女人都唔鐘意飲水?怕去洗手間?

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:我怕觸電..佢係比卡超...又水又電..受唔起:smile_43:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 03:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:我怕觸電..佢係比卡超...又水又電..受唔起:smile_43:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 03:34 PM 發表 查看引用來源

盡力啦
唔係盡力, 係出力:smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 16:05 發表 查看引用來源

點解喂喂喂師兄成日double出post既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆