上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.7k

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 11:09 PM 發表 查看引用來源

有幾好呀。。。
目測吾差囉...

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-13 11:09 PM 發表 查看引用來源

有幾好呀。。。
應該有啲事業心,小小肉地個隻

好甜蜜的(特別)女朋友

Part1完左之後,我地一齊再沖身,之後係床上面傾計,有講番4年前我地一齊時既事,又唔知點解,佢又同我做賽後檢討。。。
我真係好enjoy個過程,亦更令我相信,make love係唔同sex,我同耀之間,始終係有love既存在。
佢都同我講好enjoy,話好中意見到令到我高潮時既樣,佢話我好濕好緊,令佢好舒服,我面紅紅咁話佢佢大之麻。。。
一路傾緊計時,我係伏係佢膊頭,一路用手仔掃緊佢心口。當我講到佢大時,我手仔就捉住佢,原來佢又開始有反應啦。我望住佢問:仲想要咩?佢點頭,問我可唔可以幫下佢。
於是我將咀仔由佢心口錫起,慢慢向下移,我伏係佢兩隻腳中間, 先用脷仔服侍佢,好快佢又再硬晒啦,我就再加埋咀唇。
係我用緊口時,佢拎左我電話過黎,同我影左幾張相,因為用我電話,我都比佢影。
當我再含多一陣,佢拎番出黎,佢話而家想再要我下面個咀。
係床上面,始終比頭先企係到舒服,我感覺比第一次仲強,唔知換左幾多姿勢,黎左幾多次,最後佢問我可唔可以再用咀仔,我答佢:你想射係邊都得。於是第二次,佢就比我含住射左。

Part 2完啦,有無Part 3呢?

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-14 12:12 AM 發表 查看引用來源
Part1完左之後,我地一齊再沖身,之後係床上面傾計,有講番4年前我地一齊時既事,又唔知點解,佢又同我做賽後檢討。。。
我真係好enjoy個過程,亦更令我相信,make love係唔同sex,我同耀之間,始終係有love既存在。 ...
really nice

引用:
原帖由 smartboy169 於 2017-3-13 11:15 PM 發表 查看引用來源

目測吾差囉...
幻覺黎架....

Nice story

全部都一次無回頭?

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2017-3-14 12:54 AM 發表 查看引用來源
全部都一次無回頭?
有KEEP CONTACT,不過亦只限CONTACT.

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-14 12:56 AM 發表 查看引用來源

有KEEP CONTACT,不過亦只限CONTACT.
我都想同妳contact下可以嗎?問準妳先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆