上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.7k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-24 11:16 AM 發表 查看引用來源

但呢個人渣 暫時都係我最愛:smile_39::smile_44:
拍多幾次拖,就好容易淡化佢

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-24 11:34 AM 發表 查看引用來源

拍多幾次拖,就好容易淡化佢
我努力搵緊我既第二次架啦:smile_44:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-24 09:12 發表 查看引用來源

貪新鮮..:smile_34:
血氣方剛係貪新鮮鐘意食刺身, 年紀大左就講究手工鐘意熟食食煮法

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-24 12:39 發表 查看引用來源

我努力搵緊我既第二次架啦:smile_44:
睇得出, 個頭像好索:smile_47: (應該係, 除非唔係)

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-24 04:17 PM 發表 查看引用來源

血氣方剛係貪新鮮鐘意食刺身, 年紀大左就講究手工鐘意熟食食煮法
但如果口痕呢?咁都係唔會去食刺身?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-24 04:18 PM 發表 查看引用來源

睇得出, 個頭像好索:smile_47: (應該係, 除非唔係)
:smile_44:唔好咁大聲, 張相係襯個頭重係紫色既時候影架, 而家已經甩到7788啦:smile_13:
不過!! 有人讚 好開心

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-24 16:19 發表 查看引用來源

但如果口痕呢?咁都係唔會去食刺身?
我好鐘意食吞拿魚刺身架!

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-24 16:50 發表 查看引用來源

:smile_44:唔好咁大聲, 張相係襯個頭重係紫色既時候影架, 而家已經甩到7788啦:smile_13:
不過!! 有人讚 好開心
我有個同事染左藍色,唔夠幾日得返灰色,我以為佢咁快轉色,佢話甩晒色?...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-24 05:12 PM 發表 查看引用來源

我有個同事染左藍色,唔夠幾日得返灰色,我以為佢咁快轉色,佢話甩晒色?...
我新年個時整左個彩色既頭, 個頭到而家甩淨返D綠色同少少紫色
漂過係會好快甩:smile_44:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-24 17:14 發表 查看引用來源

我新年個時整左個彩色既頭, 個頭到而家甩淨返D綠色同少少紫色
漂過係會好快甩:smile_44:
真係好心機。
我呢D梳下頭算:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆