上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.6k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:00 發表 查看引用來源

陳大文你做sales架?
但睇相硬係覺得你似工程佬
咦? 點解你會覺得我係做sales呢?:smile_41:
工程佬又係點架?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:54 PM 發表 查看引用來源

我呢D老豆級人夫有幾多人陪我r post呀, 如果我連少少野都唔記得就真係老了...:smile_o08:
出得廳堂, 應該係樣靚身材正, 談吐溫文爾雅有教養舉止大方得體咁上下啦.
你知我做咩架啦 我D客仔全部都係爸爸媽媽 都無咩唔岩吹:smile_o01:
樣還好身材唔正:smile_o03:大方得體都可以 有家教架我:smile_o06:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:56 PM 發表 查看引用來源

拿, 連人地都覺得滴水豬豬引死人啦:smile_o12:
:smile_o04:人地陪你癲咋

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 05:03 PM 發表 查看引用來源

咦? 點解你會覺得我係做sales呢?:smile_41:
工程佬又係點架?
你把口滑到似sales
但睇相你個感覺就係工程佬,唔好問點解,總之就係工程佬啦,唔係IT佬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 05:00 PM 發表 查看引用來源

陳大文你做sales架?
但睇相硬係覺得你似工程佬
半個SALES係呢到:smile_46:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 17:04 發表 查看引用來源

你知我做咩架啦 我D客仔全部都係爸爸媽媽 都無咩唔岩吹:smile_o01:
樣還好身材唔正:smile_o03:大方得體都可以 有家教架我:smile_o06:
齋睇你自我介紹, 我都係唔搵你好D, 咁好女, 容咩易搞到我家變架?:smile_22:
我淨係要你J圖得啦
不過張音樂噴泉表演飛我都仲係要架:smile_38:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 17:05 發表 查看引用來源

你把口滑到似sales
但睇相你個感覺就係工程佬,唔好問點解,總之就係工程佬啦,唔係IT佬
我以為你話我咁得閒上來R post似sales添:smile_13:
咩我張低清翻版相都比到咁多hints你咩? 有D淆底添...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 17:10 發表 查看引用來源

我以為你話我咁得閒上來R post似sales添:smile_13:
咩我張低清翻版相都比到咁多hints你咩? 有D淆底添...:smile_30:
即係佢估中啦..
哇.女人既觀察力.真係唔可以睇少

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-23 17:15 發表 查看引用來源

即係佢估中啦..
係囉, 點睇架, 我都想學下野呀:smile_38:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-23 05:15 PM 發表 查看引用來源

即係佢估中啦..
Yeah Yeah Yeah!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆