上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.6k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-23 16:08 發表 查看引用來源

小朋友病左..未好返..要照顧..想砌都唔得:smile_19:
呢期流感好勁, 前排閊家輪流中...:smile_19:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:43 PM 發表 查看引用來源

下?:smile_41:

重情義 (你之前個post), 又講信用 (貼細碼圍裙), 仲會付出添 (你之前個post); 身材又有肉地 (你自已話自已肥妹), 出得廳堂 (呢個斷估:smile_o06上得床 (識噴水喎!...:smile_o05...

對你所 ...
:smile_o05:記性洗唔洗咁好 .. 出得廳堂應該都可以掛 ..但出得廳堂包D咩先

你把口真係呢:smile_o01:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:36 發表 查看引用來源
:smile_o04:你有咩貢獻先
呢排唔會, 因為一上床就眼訓
前排有同你宣傳下..介紹生意俾你..不過唔合咋嘛..咁算唔算貢獻啊

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:43 PM 發表 查看引用來源

下?:smile_41:

重情義 (你之前個post), 又講信用 (貼細碼圍裙), 仲會付出添 (你之前個post); 身材又有肉地 (你自已話自已肥妹), 出得廳堂 (呢個斷估:smile_o06上得床 (識噴水喎!...:smile_o05...

對你所 ...
果然好吸引

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:47 發表 查看引用來源

:smile_o05:記性洗唔洗咁好 .. 出得廳堂應該都可以掛 ..但出得廳堂包D咩先

你把口真係呢:smile_o01:
我呢D老豆級人夫有幾多人陪我r post呀, 如果我連少少野都唔記得就真係老了...:smile_o08:
出得廳堂, 應該係樣靚身材正, 談吐溫文爾雅有教養舉止大方得體咁上下啦.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-23 16:51 發表 查看引用來源

果然好吸引
拿, 連人地都覺得滴水豬豬引死人啦:smile_o12:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-23 04:51 PM 發表 查看引用來源

前排有同你宣傳下..介紹生意俾你..不過唔合咋嘛..咁算唔算貢獻啊
咩生意:smile_o04:
我做小朋友生意架喎:smile_o13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:56 PM 發表 查看引用來源

拿, 連人地都覺得滴水豬豬引死人啦:smile_o12:
我唔信有人會話唔吸引囉

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 04:54 PM 發表 查看引用來源

我呢D老豆級人夫有幾多人陪我r post呀, 如果我連少少野都唔記得就真係老了...:smile_o08:
出得廳堂, 應該係樣靚身材正, 談吐溫文爾雅有教養舉止大方得體咁上下啦.
陳大文你做sales架?
但睇相硬係覺得你似工程佬

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 16:57 發表 查看引用來源
咩生意:smile_o04:
我做小朋友生意架喎:smile_o13:
爬文啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆