上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.2k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 02:40 PM 發表 查看引用來源

邊個邊個????????有沒有指南:smile_40:
有緣自然就會見到 如果我無LOCK POST的話

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 12:49 發表 查看引用來源

女人肯為男人生個小朋友..真係需要好愛里個男人先得..更何況生兩個..
又要照顧小朋友..又要俾老公搞..滿足老公唔同需求...所以話女人都唔易做..
所以一定要錫多D身邊女人,性事就一定要令佢地享受

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 13:15 發表 查看引用來源

er, 我只可以答你 唔飲水何來有水噴呢?:smile_38:
每個人新身代謝有快有慢, 飲多d水係防水腫同埋防止脫水既,
萬一飲唔夠水開始脫水(運動過度:smile_30:你明架啦) 身體就會開始出現反應 - 頭痛, 脾氣暴躁, etc ...
我老婆成日都要我叫佢飲水...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

正常, 媽媽真係會有時忙到水都唔得閒飲,
所以人地老公呀 你唔好叫佢飲水啦, 你拎埋杯水係佢面前 叫佢飲左佢 重sweet!:smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 13:20 發表 查看引用來源

咁你又岩, 個次我好記得 佢抆完出黎 我噴到佢一身都係,
佢轉個頭就已經插返入去, 出埋:smile_o05:大家一齊爽歪歪:smile_o05:
我試過老婆高潮緊,我特登抆出來,估路到佢一手扯住我碌棍吉返入去...我一野就頂到頂,個一下,超級緊,個一下,我估...佢叫到樓上樓下隔離屋都聽到...:smile_43:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 15:06 發表 查看引用來源
以前男朋友係肥佬, 又大隻, 急vivi就會拍佢大脾 佢已經知我唔得, 重點會放開我
leelee拿拿插多幾下一齊黎啦梗係
果陣多數係狗仔式...我又無捉實佢..俾佢衝到入厠所.我跟手入去抱起佢坐係厠所板上..同佢講..你屙你既..我插我既.但已經無左果種感覺...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 15:17 發表 查看引用來源

正常, 媽媽真係會有時忙到水都唔得閒飲,
所以人地老公呀 你唔好叫佢飲水啦, 你拎埋杯暖水係佢面前 叫佢飲左佢 重sweet!:smile_o06:
我都好忙囉,我要幫手做家務架...
我都想好似花先生咁放工返到屋企坐係度hea:smile_04:(不過又唔想老婆變成花師奶咁喎:smile_o03:
所以唯有幫下手俾D時間佢扮下靚

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 15:13 發表 查看引用來源

我都係哦...琴晚上床佢講好口干..我叫佢起身飲水..佢唔肯又係到"E~E~哦哦.."
我倒左杯水俾佢..佢只係飲左一啖仔..真係

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 03:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_22::smile_22::smile_22:頂你...水豬

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 03:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_22::smile_22::smile_22:頂你...水豬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆