上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 14:58 發表 查看引用來源

:')
其實個時都幾暗, 開左棧燈仔咋...
Coco妹有咩介紹? 等我整返部比較下...
你老婆肯俾你影啊!
我一攞手機出來..老婆就反手一野唔知掉左去邊...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 02:58 PM 發表 查看引用來源

:')
其實個時都幾暗, 開左棧燈仔咋...
Coco妹有咩介紹? 等我整返部比較下...
你拎部機去換啦,補啲錢買部iPhone 7+
咁既相似10年前用web cam質素
再放過張睇多次啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-23 15:00 發表 查看引用來源

你拎部機去換啦,補啲錢買部iPhone 7+
咁既相似10年前用web cam質素
再放過張睇多次啦
同一環境試過用老婆部iP7啦, 仲衰, 冇野睇咁滯...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 02:36 PM 發表 查看引用來源

而家日頭返工夜晚湊B凌晨睇下醒唔醒到餵夜奶, 就快變人乾, 仲邊有時間出城搵你:smile_39:
比張J圖我滋潤下我先啦...

管理下, 即係可以想開放就開放, 想收埋就收埋...:smile_04:
你都預左架啦 人夫
一陣你硬左 我幫唔到你架喎:smile_44:

哦哦哦, 咁等我學下點管理先:smile_13:我有DD蠢:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 02:37 PM 發表 查看引用來源

我鐘意Coco妹話周街有人推車多D...
你過多幾個月係屋企推啦

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 03:03 PM 發表 查看引用來源

同一環境試過用老婆部iP7啦, 仲衰, 冇野睇咁滯...
換部7+試下啦!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 02:38 PM 發表 查看引用來源

王晶靚仔過朝偉好多:smile_30:
肥螳螂

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-23 15:04 發表 查看引用來源

你都預左架啦 人夫
一陣你硬左 我幫唔到你架喎:smile_44:

哦哦哦, 咁等我學下點管理先:smile_13:我有DD蠢:smile_13:
對我來講, 而家周公都索過你, 一定去左搵周公先...Zzzzzz......
唔緊要, 你即管send比我, 我而家眼訓到性無能...Zzzzzz......

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 02:52 PM 發表 查看引用來源

好, 限時福利, 自貼一張(順便出賣埋我個大肚婆:smile_53.
我地做緊咩呢?:smile_04:
https://drive.google.com/open?id=0B7jTgg4GhuEWTmhpVjhVa195X00
你重出賣埋你個細B
我CAP定先:smile_47:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

對我來講, 而家周公都索過你, 一定去左搵周公先...Zzzzzz......
唔緊要, 你即管send比我, 我而家眼訓到性無能...Zzzzzz......
唔好癲啦你:smile_15:
你都識講周公索過我 我重點會咁白痴SEND比你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆