上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.5k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:08 PM 發表 查看引用來源

好啦好啦,咁我冒住場show刺激過頭我爆血管橫屍山頭既危險,單人匹馬扮UBER司機去睇你場show!你咪走數呀!
會唔會刺激過頭呀
講得出做得到架我
btw 可能我第時個男朋友有46架呢 到時我pm話地點比你知, 你自己慢慢經過啦下:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-22 13:12 發表 查看引用來源

會唔會刺激過頭呀
講得出做得到架我
btw 可能我第時個男朋友有46架呢 到時我pm話地點比你知, 你自己慢慢經過啦下:smile_30:
“經過”係一個點既睇show方法?:smile_41:
咁快就諗定藉口...:smile_22:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:16 PM 發表 查看引用來源

“經過”係一個點既睇show方法?:smile_41:
咁快就諗定藉口...:smile_22:
你可以圍住我架46 慢慢行 慢慢經過 又或者停低綁20次鞋帶架嘛
(比多少少聰明啦 人地老豆:smile_38

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-22 13:11 發表 查看引用來源

Nope, 我呢d舊舊地既妹 唱開歌架嘛, 梗係用歌詞啦
依然相信 將來再必可 一起繼續 昨天烈火
咩歌來架,仲話自己舊舊地,老野啦:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:20 PM 發表 查看引用來源

咩歌來架,仲話自己舊舊地,老野啦:smile_30:
係林憶蓮呀:smile_40:
舊舊地咪算囉 係要話人老既:smile_13:
沒收你張門票:smile_38::smile_34:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-22 13:21 發表 查看引用來源

係林憶蓮呀:smile_40:
舊舊地咪算囉 係要話人老既:smile_13:
沒收你張門票:smile_38::smile_34:

一開始已經走數味濃,結果一如所料...嗚嗚嗚,冇機睇音樂噴泉了...:')

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:47 PM 發表 查看引用來源

一開始已經走數味濃,結果一如所料...嗚嗚嗚,冇機睇音樂噴泉了...:')
係你自己覺得會走數之嘛:smile_45:之前應承左搵圖比你都有兌現 係你唔信之嘛:smile_45:
邊個叫你話人老 你自己攞黎既:smile_30:
BTW 邊有音樂 邊有噴泉 新城市個個一早無左啦:')

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-22 13:50 發表 查看引用來源

係你自己覺得會走數之嘛:smile_45:之前應承左搵圖比你都有兌現 係你唔信之嘛:smile_45:
邊個叫你話人老 你自己攞黎既:smile_30:
BTW 邊有音樂 邊有噴泉 新城市個個一早無左啦:')
冰清玉潔婀娜多姿青春俏麗春色蕩漾秀色可餐既滴水豬豬可唔可以比返張入場卷我呀?:')

澳門永利個音樂噴泉幾OK.

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 02:39 PM 發表 查看引用來源

冰清玉潔婀娜多姿青春俏麗春色蕩漾秀色可餐既滴水豬豬可唔可以比返張入場卷我呀?:')

澳門永利個音樂噴泉幾OK.
要過馬交咁遠
沙田友既回憶無左了

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-22 14:43 發表 查看引用來源

要過馬交咁遠
沙田友既回憶無左了
近近地海洋公園, 不過都係要比幾舊水...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆