上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.5k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-21 07:20 PM 發表 查看引用來源

軟綿綿得前臂咁長,又諗返起大B當時,搞到我地好驚青...不過依家唔知黃唔黃使唔使照燈,要過幾日再覆診。

人妻睇落好過上胎唔少,可能今次24小時就放出院(實情係想你走),有家人幫手點都好D。
上胎要72小時 ...
嘩你做咩上胎虐待人妻呀,生完仲要單打獨鬥大b,好彩今胎佢好感覺良好咋
好好照顧ps豬同人妻啦,無間夜奶生活開始啦,卡卡卡,加油!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-21 19:47 發表 查看引用來源

嘩你做咩上胎虐待人妻呀,生完仲要單打獨鬥大b,好彩今胎佢好感覺良好咋
好好照顧ps豬同人妻啦,無間夜奶生活開始啦,卡卡卡,加油!
生完留院個72小時冇得唔隻抽,善用晒探病時間都係得每日3個鐘我地幫到手...
個期醫院“非常鼓勵”人奶,三催四請佢都唔會比奶粉你補比B,岩先生完頭幾日又邊有咁快上奶呀,呀B咪只能不停埋身係咁啜但又冇野到肚係咁喊,媽根本就冇得休息過,地獄72小時(冇訓過,仲要生完...)

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:38 發表 查看引用來源
生完留院個72小時冇得唔隻抽,善用晒探病時間都係得每日3個鐘我地幫到手...
個期醫院“非常鼓勵”人奶,三催四請佢都唔會比奶粉你補比B,岩先生完頭幾日又邊有咁快上奶呀,呀B咪只能不停埋身係咁啜但又冇野到肚 ...
係呀.岩岩生完..媽媽真係好辛苦.
咁你真係要好好照顧佢地三人啦

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 01:38 AM 發表 查看引用來源

個期醫院“非常鼓勵”人奶,三催四請佢都唔會比奶粉你補比B,岩先生完頭幾日又邊有咁快上奶呀,呀B咪只能不停埋身係咁啜但又冇野到肚 ...
聽到都替人妻覺得辛苦!
咁爸爸幾時走去紥呀

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-22 09:24 發表 查看引用來源

係呀.岩岩生完..媽媽真係好辛苦.
咁你真係要好好照顧佢地三人啦
我會幫多D手,努力比多D興奮(性)老婆架啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-22 10:24 發表 查看引用來源

聽到都替人妻覺得辛苦!
咁爸爸幾時走去紥呀
咁急?比我做下資料搜集,搵個靚女醫生幫我做...手術...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-21 11:16 AM 發表 查看引用來源

女仔都ok仲開埋口,個男人點會唔制呀,好瘀皮架嘛;女追男隔層紗...
呢場show,我地睇硬!
咩你地
我話比觀眾席門票一張咋喎 一人一票進場:smile_38::smile_30:

心思思好想出返個POST添, 不過出咩主題好

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-22 12:40 PM 發表 查看引用來源

咁急?比我做下資料搜集,搵個靚女醫生幫我做...手術...
女咩醫生姐, 都硬唔起架啦:smile_38:
麻醉架嘛:smile_38:唔麻醉架咩

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-22 12:40 發表 查看引用來源

咩你地
我話比觀眾席門票一張咋喎 一人一票進場:smile_38::smile_30:
我地咁多個人咁多張票囉,都係叫我地呀,right?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆