上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.4k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 15:05 發表 查看引用來源
好地地唔得既, 硬係要人講粗口既:smile_39:
可能就係要你講粗口..佢先興奮呢...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 03:27 PM 發表 查看引用來源

Excuse me, 中國城咩來架? 食上海菜架?:smile_30::smile_30::smile_30:
Sorry, Coco妹:smile_13:
賣國貨,同日本城同一類架

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 15:01 發表 查看引用來源

為做功課而家真係好慘...
功課好難做架...
真係. 個期真係好公式, 插插插射...:smile_27:
不過我都做好每一份工課, 盡量比高潮老婆, 佢都夠唔開心, 都費事再比壓力佢啦...:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 03:16 PM 發表 查看引用來源

Sorry, 同Coco媽讀番書類似, as a mix (Hong Kong + Kowloon), 我中文水平低少少...:smile_13:
朕都係MIXED架:smile_44:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 03:33 PM 發表 查看引用來源

可能就係要你講粗口..佢先興奮呢...
咁似變態殺人狂咁既

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-20 15:50 發表 查看引用來源

朕都係MIXED架:smile_44:
你唔好話我知你係兩條染色體mix喎...:smile_45:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 15:34 發表 查看引用來源

賣國貨,同日本城同一類架
咁中國城究竟係賣邊個國既貨?:smile_41:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 03:55 PM 發表 查看引用來源

咁中國城究竟係賣邊個國既貨?:smile_41:
愛國用國貨
湖南四川上海北京哈爾濱⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 15:56 發表 查看引用來源

愛國用國貨
湖南四川上海北京哈爾濱⋯
我仲以為日本城賣中國貨, 中國城有日本貨賣添...:smile_39:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 03:54 PM 發表 查看引用來源

你唔好話我知你係兩條染色體mix喎...:smile_45:
我只可以話比你知, 朕都唔知邊到mix邊到
但我D客仔既爸爸媽媽都曾經以為我係混血寶寶, 我曾經被人認為係台灣mixed/澳洲mixed/馬來西亞mixed
重要周不時都比附近D鬼撩:smile_44: 所以我都唔識答你:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆