上一頁下一頁
發新話題

可唔可以唔做二奶?

收藏  |  訂閱
252  4.4k

可唔可以唔做二奶?

開始都覺得自己有二奶格... 我唔嚮往做二奶or 三,四奶呀!😠😠😠

我個人比較自私!唔鍾意將自己鍾意既嘢同人分享!

要識我既....
麻煩有女有老婆既...朋友咁傾下計囉~
冇既....就當然好歡迎你地黎識我啦!😏

引用:
原帖由 JCHY 於 2020-1-15 06:24 PM 發表 查看引用來源
開始都覺得自己有二奶格... 我唔嚮往做二奶or 三,四奶呀!😠😠😠

要識我既....麻煩有女有老婆既就免啦!
冇既....好歡迎你地黎識我!😏 ...
入嚟吹幾句都得卦

回覆 2#  網名嚟啫 的帖子

哈哈哈哈~~當然得啦~~~~歡迎

引用:
原帖由 JCHY 於 2020-1-15 06:24 PM 發表 查看引用來源

要識我既....
麻煩有女有老婆既...朋友咁傾下計囉~
冇既....就當然好歡迎你地黎識我啦!😏 ...
你返黎喇 :0~
仲以為你打算唔用呢邊咁/回流

hello, 朋友

引用:
原帖由 JCHY 於 2020-1-15 06:49 PM 發表 查看引用來源
回覆 2#  網名嚟啫 的帖子

哈哈哈哈~~當然得啦~~~~歡迎
不過我喜歡4圍騰  

吹吹吓可能會幾日都冇影

早兩日之嘛
諗起史泰龍 連續睇哂5套第一滴血

回覆 4#  angelking1213 的帖子

我冇係果邊好耐啦

回覆 5#  半夜失控的魚蛋 的帖子

夜晚先失控架咋?

回覆 6#  網名嚟啫 的帖子

呢度個個都會突然冇影突然出現架啦~~

我都會突然諗起d明星就會睇晒佢地d戲!

引用:
原帖由 JCHY 於 2020-1-15 07:04 PM 發表 查看引用來源
回覆 6#  網名嚟啫 的帖子

呢度個個都會突然冇影突然出現架啦~~

我都會突然諗起d明星就會睇晒佢地d戲!
係咩?咁隨遇而安啦

當年係入戲院捧史泰龍場

而家冇呢種興緻呶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆