上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.2k

好,咁作為一個情人,你會想將佢同另一半拉近抑或扯遠?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-1 03:06 PM 發表 查看引用來源

呢點相信要看當事人怎樣去把主菜和甜品作區分,當飯後甜品拿去作日常主菜享用後,那它已不再是飯後甜品了!
你有無試過掛住食零食唔想食正餐? 又或者接受唔到食零食當一餐?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-1 03:33 PM 發表 查看引用來源

咁又要考慮本身同另一半既關係如何。如果本身同另一半係差既,情人可能會扯遠左你。但如果同另一半本身關係密切既,可能會有另類效果都唔奇
有道理。

講到另類效果,會唔會係演變成3p? XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-1 04:13 PM 發表 查看引用來源

你有無試過掛住食零食唔想食正餐? 又或者接受唔到食零食當一餐?
我好耐無食過零食,有機會食完再話過感覺你知。😁😁😁

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-1 04:15 PM 發表 查看引用來源

有道理。

咁刺激?型爸想像力都幾豐富,但3p你唔會覺得核突咩?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-1 04:15 PM 發表 查看引用來源

有道理。

你居然諗到3p? 乜你接受到咩?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

你居然諗到3p? 乜你接受到咩?
依家人大咗我都唔喜歡3p,如果同房兩pair人分床做,我反而會有呢啲奇想。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-1 05:00 PM 發表 查看引用來源

依家人大咗我都唔喜歡3p,如果同房兩pair人分床做,我反而會有呢啲奇想。
Sam師兄咁講,即係以前試過3P??

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-1 05:44 PM 發表 查看引用來源

Sam師兄咁講,即係以前試過3P??
睇嚟sam師兄應該玩過3p,甚至係係........

講真,3p真係唔太接受到。

我始終覺得,做愛係兩個人既事。多過兩個人,就變成左遊戲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆