上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.0k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-28 03:04 PM 發表 查看引用來源

講開G Dragon,我公司都好多女仔鐘意㗎!有同事真係飛去韓國睇佢哋演唱會添!甚至買好多Big Band記念品添,聽同事講啲飛好貴㗎!
係呀
好多妹妹、中女都鍾意佢地啦
其實我就真係唔識野

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-28 03:34 PM 發表 查看引用來源

三日兩夜,實則兩整日左有…

應該會去台北,食下,行下…
仲諗住係台北睇下撞唔撞到你囉!XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 03:37 PM 發表 查看引用來源

我同你咪假龍出海囉
好似係你叫d師姐師妹唔好PM你喎?
我呢D,與其無飯開,梗係扮唔使食懶清高.:smile_34::smile_34:
但講真,經型爸指點後,我已瘦左成10磅,可惜呢幾日忙,跑步完全停晒.
要忙完展覽同應酬才可以再繼續.
目標仍是那個,係人妻面前可以有空覆機,HAHA.........:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 03:07 PM 發表 查看引用來源

講真,我而家跑步,就係聽佢地D哥,太陽有首哥仲歌到除晒衫,雖然係慢歌,但幾型.
仲以為你都跑到除晒tim

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

無有錯啊!佢都唔知道咁樣幾傷你心囉!XD
愈問愈傷心⋯定到底得幾分傷心幾分痴

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 03:19 PM 發表 查看引用來源

無錯.....其實我係一條溝唔到女既可憐虫,估唔到SAM師兄最了解我......
我平時都係一個人唱自摸奶奶.(寂寞難耐)

師兄係唔係又北上,咁呢個weekend真係會悶死我嘞..............:smile_39::smile_39:
都話你比人溝女啦
你邊駛出手呢
你唔似自摸奶奶啦⋯似摸人⋯哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-28 03:24 PM 發表 查看引用來源

多謝師女妹欣賞我個gag
我下次約人去jordan都會講你呢句

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 03:40 PM 發表 查看引用來源

唉⋯係我蠢⋯唔知師兄想搵我做煙幕
好啦好啦⋯我攬實你
唔推比人
P.S: 快d講邊個師姐先?事成唔好唔記得我出過力
不如妳先細細聲講我知......妳出左咩力,道力用左係邊度先啦,我.....我唔多覺添,係唔係陰力啊?
我識按摩,唔好用死力,要用心力,因為有心......自然有力架.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 03:37 PM 發表 查看引用來源

我同你咪假龍出海囉
好似係你叫d師姐師妹唔好PM你喎?
DD對師兄的說話果然過目不忘。😂😂😂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-28 03:34 PM 發表 查看引用來源

三日兩夜,實則兩整日左有…

應該會去台北,食下,行下…
台灣牛肉麵⋯流晒口水
又有暪著爹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆