上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.8k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-28 10:04 AM 發表 查看引用來源

我一早Pm咗你,可借你無睇pm的習慣啊!
再pm我我今次實睇

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 09:06 AM 發表 查看引用來源

呢樣唔錯
可以將個氣氛推高
就要埋呢樣
等你包膠仲有咩正野
我都想睇下師兄寫嘅咸故。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

我當然相信,因為你只喜歡吹棒棒。XD
棒係用黎lam既
難道你無lam波板糖?
珍寶珠就要啜

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-28 09:10 AM 發表 查看引用來源

DD師姐講野真係好大膽
呢度一定有好多師兄歡喜
夠你大膽?你同白雪公主只差一個,都已好勁了。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 09:49 AM 發表 查看引用來源

唔制,乜得一個架.我仲要其他人~~~~
妳快D講埋第2,3,4,5,6先好喎,我一星期有7日架.
師姐們一個月都只得七日左右啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 10:10 AM 發表 查看引用來源

咁我地應該以型爸為重心.
睇下型爸既喜好喎,
數字兄我諗野時要花生,唔該準備.
SAM師兄咁我又有另一番見解,通常女仔再深層次係特登扮唔同鐘意既男生講野,轉而同我地,唔係,係我呢D二打六傾黎分散注意喎.即搵D下 ...
你又岩喎⋯所以話呢dragon師兄至係湊女高手
請受小妹一拜
收我為徒

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

No problem~~
Mon 放完假未回魂要搵人照顧下你 give師姐岩晒
Tue 返左一日工但仲work到⋯所以搵jj師姐 小鳥依人咁嗲下先
Wed 開始進入狀態 就搵coco師姐 可以同你練跑
Thu 返多日就放假 無限精力 搵sasa師 ...
好似好正咁囉!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 10:10 AM 發表 查看引用來源

咁我地應該以型爸為重心.
睇下型爸既喜好喎,
數字兄我諗野時要花生,唔該準備.
SAM師兄咁我又有另一番見解,通常女仔再深層次係特登扮唔同鐘意既男生講野,轉而同我地,唔係,係我呢D二打六傾黎分散注意喎.即搵D下 ...
呢個見解都啱。我?我乜人都鳩吹一餐,就連忽然進來留言的我都會reply,哈哈!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 10:12 AM 發表 查看引用來源

再pm我我今次實睇
好啦!時機一到我就p你啦!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

No problem~~
Mon 放完假未回魂要搵人照顧下你 give師姐岩晒
Tue 返左一日工但仲work到⋯所以搵jj師姐 小鳥依人咁嗲下先
Wed 開始進入狀態 就搵coco師姐 可以同你練跑
Thu 返多日就放假 無限精力 搵sasa師 ...
點解好似少緊D人咁既.
嘿嘿......DD師妹有所不知,我地呢度最神秘又吸引其實係K字頭既師妹.當年degree師兄眼中只有佢,我地成班人講到打風落雨行雷閃電都引佢唔出,K師妹一句早晨degree師兄就會出現.呢個現象我地稱之為呃妳黎落現象,只要呃到個人黎引版留言,唯獨K師妹架.
咁FRIDAY如果有人想搵人妻去海洋公園,再睇D一條條既野游下游下就係搵DD師妹下嘛?我呢個推理無錯掛?
咁搵搵數字兄睇睇天象今晚老唔老黎先.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆