上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.8k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-27 09:03 PM 發表 查看引用來源

可能性好大喎
快講你同邊個
我一早Pm咗你,可借你無睇pm的習慣啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 09:49 AM 發表 查看引用來源

唔制,乜得一個架.我仲要其他人~~~~
妳快D講埋第2,3,4,5,6先好喎,我一星期有7日架.
No problem~~
Mon 放完假未回魂要搵人照顧下你 give師姐岩晒
Tue 返左一日工但仲work到⋯所以搵jj師姐 小鳥依人咁嗲下先
Wed 開始進入狀態 就搵coco師姐 可以同你練跑
Thu 返多日就放假 無限精力 搵sasa師姐談談心跳跳舞
Fri 約班師兄出黎聚下吹下講下你既戰況
Sat - Sun family day

呢個schedule有無問題?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-27 09:04 PM 發表 查看引用來源

我唔會亂咁幫人吹波波
我當然相信,因為你只喜歡吹棒棒。XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-27 09:05 PM 發表 查看引用來源

咁你等到地老天荒
暫時地球上食物尚算充裕啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 09:52 AM 發表 查看引用來源

唔係喎,個說明好似講係拉邊舊就做邊樣,而唔係輸先做.輸先做玩下手10分鐘先一個,會冷親架.
阿師妹妳想多P玩.即呢樣呢下..........我個人保留權利...........
我成日諗住係玩開個隻層層疊
咁呀⋯我負責睇水⋯你地玩啦
最多好似d樂園咁幫你地影埋相⋯不過唔收錢啦

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-28 08:49 AM 發表 查看引用來源

師兄快d買返個約DD師姐玩啦
3,40個喎
一定要一次過做晒tim
那~~真係唔係人人得架下
不過師兄咁好勝,一定唔會認輸既~~嘻嘻
無錯,師兄絕對會一盡綿力,嘻嘻...

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

聰明我真的不敢當,我有自知之明啊!
咁師姐我就估不到,如果要講師兄,應該是被師姐chur得最多的,機會就大啲啊!
正如現實生活中,較出位和多女伴主動交談的朋友,這些男士有拖拍的機會都會大啲。
哈哈⋯講得咁白⋯唔駛估都知邊個

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

聰明我真的不敢當,我有自知之明啊!
咁師姐我就估不到,如果要講師兄,應該是被師姐chur得最多的,機會就大啲啊!
正如現實生活中,較出位和多女伴主動交談的朋友,這些男士有拖拍的機會都會大啲。
咁我地應該以型爸為重心.
睇下型爸既喜好喎,
數字兄我諗野時要花生,唔該準備.
SAM師兄咁我又有另一番見解,通常女仔再深層次係特登扮唔同鐘意既男生講野,轉而同我地,唔係,係我呢D二打六傾黎分散注意喎.即搵D下欄角色引起主角注意,我睇返邊個同我傾得最多先.
SAM師兄邊個同你又傾得最多但又唔係傾你既野架?:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 09:03 AM 發表 查看引用來源

jj師姐⋯Dragon師兄幫我做買手咋⋯玩層層疊要多人玩至刺激⋯仲有仲有⋯我玩層層疊好耍家㗎⋯我怕要睇住你地逐個逐個除衫做ml姿勢⋯哈哈
諗起個情景都即刻有反應啊!
其實睇住人哋做愛真係好正。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 09:04 AM 發表 查看引用來源

我都估
最大嫌疑係⋯你同give師姐
真的嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆