上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.1k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-25 06:30 PM 發表 查看引用來源
環保就一向推崇架啦,綠色生活,你我摯愛
只係覺得當年數字兄係完全唔驚有意外,呢下配服!
其實都驚㗎。不過後生總係冇咁謹慎。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-25 07:08 PM 發表 查看引用來源
梳化做,唔怕佢家人突然折返撞破好事?

床都無又忍唔住,哈哈,真係好恩愛!
哈哈,突然折返,响疏化同床其實都差不多…

那一段日子和阿0實在過得開心。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 06:42 PM 發表 查看引用來源

咦~~~~乜你咁架.
明明又係你問人基渴感既,問完又diu人架,你係唔係見我同DD師妹講左我取向就咁先~~~~:smile_o05::smile_o05:
拿拿拿,唔准你咁講。愛之深,責之切。我講出我諗法,你唔同意可diu返我轉頭。我無特別意思,真心覺得……跑個步姐,唔洗講咁多,又基渴又盛,婆婆媽媽咁。

仲有,3分半唔係我標準。係我俾你既目標。我標準無咁慢。

而家俾個新目標你,3分10秒。呢個係紀律部隊入職既合格分數。你diu我唔緊要,最緊要你肯練,練成返來剝我排牙。就係咁多。

加油啦!diu nei XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 06:43 PM 發表 查看引用來源

我睇出另一個意思添,乜真係苦口婆心咩??:smile_o05::smile_o05:
咩意思先?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-25 06:57 PM 發表 查看引用來源

真心配服師兄!

我最近懶過條蟲...
蟲蟲都好勤力架,游水方面。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-25 07:03 PM 發表 查看引用來源

一早起跑,yeah我都有
6點碌落床去跑步,自己都覺得自己有心!
我6點已經起左步……

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-25 07:03 PM 發表 查看引用來源

學生時代就真係冇乜响床做喎… 第一次响阿0屋企,係趁佢阿爸落街飲茶上去,响疏化做的。

買完樓裝修好,床都未送來,係响新打蠟嘅地板上面做㗎。當然之後响床做好多 ...
嘩,原來你先最年少輕狂XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-25 07:08 PM 發表 查看引用來源

後生嘛,有陣時又因為冇諗過會做。不過呢,Vannnesa,我仲等緊你下集,會唔會Charles 飲完酒,上去探病人,會記住經過七仔買套… 嘿嘿。
Charles先生完全係你d friend啦,一向都唔鍾意用套的,你見我寫左同佢咁多次有邊次有用吖

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-25 07:22 PM 發表 查看引用來源

蟲蟲都好勤力架,游水方面。
好明顯我係大懶蟲

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-25 05:58 PM 發表 查看引用來源

我又認同型爸喎,跑啦
我尋晚諗左一輪,都係換衫,跑啦!
(最主要尋晚大爺串鬼我足足一星期無跑過,谷鬼氣就換衫跑唔整蛋糕去跑,哼
但爆完一身汗又好鬼爽
出完一身汗當然會好爽啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆