上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.4k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-27 11:39 AM 發表 查看引用來源

你已知道了!
Yeah! Bingo
4字頭⋯好後生啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-27 11:34 AM 發表 查看引用來源

冋埋sam哥咁有心有力,性致勃勃,應該四頭?
其實我覺得男人就算唔識扯,都一樣會咁咸濕。嘻嘻...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-27 11:40 AM 發表 查看引用來源
唔錯,大開眼界,因為我地做鬼佬生意,所以D size都好勁下.
成尺長,我以為我先係咁添,原來鬼佬都係架喎:smile_30: :smile_30:
哈哈⋯你咪FFing啦

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-27 10:02 AM 發表 查看引用來源

撞破就無,但有試過做做下佢哋回來要馬上即刻停止,咁都有試過繼續做埋去,佢哋較幼嫩的事候應該有聽過我哋愛愛的聲音,果時因佢哋仲細,我哋都唔多介意,但現在咁大,無理由讓他們 ...
影響佢哋?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-27 10:15 AM 發表 查看引用來源

根本就差天共地,在外邊可以大大力啪啪聲,老婆也可放任地叫,而我到達盡興的時候,也不怕發出氣喘如牛的呼吸聲,總知就較在家有仔女在的時候relax很多。
聽落都感受到師兄你同虎虎大戰時係幾咁激

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-27 11:42 AM 發表 查看引用來源

咁你知道�有幾多不同種類呢?XD
我好孤陋寡聞咋

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-27 10:16 AM 發表 查看引用來源

唔知係咪我太咸濕,老婆從不會引誘我。
咁你一嚟就出招,佢又洗乜引誘你啫~~~嘻嘻

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-27 10:23 AM 發表 查看引用來源

以為唔見左銀包⋯
同埋臨瞓朋友send左張自拍照黎
咩朋友先?同埋send啲咩相攪到你瞓唔著呢
唔通係型爸的胸肌照?Sam師兄的腹肌照?仲有........

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-27 10:25 AM 發表 查看引用來源

幼小又唔得喎
係喎~~~幻小又真係.......

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-27 12:02 PM 發表 查看引用來源

咩朋友先?同埋send啲咩相攪到你瞓唔著呢
唔通係型爸的胸肌照?Sam師兄的腹肌照?仲有........
仲有仲有咩呀?
好朋友囉⋯臨瞓比埋d扮鬼扮馬既相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆