上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.1k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-25 05:29 PM 發表 查看引用來源
支持支持!

數字師兄,我要封你做野戰王,我睇親你d經歷,每次唔係學校就郊外,到底你同阿0有無試過係張床做呢?嘻嘻
俾Van師姐你笑死我了!
Wakaka...

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 05:38 PM 發表 查看引用來源

師兄仲好環保㗎⋯完全無懼會有意外
但社會上各界人士不是極力推動環保嗎?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-25 05:44 PM 發表 查看引用來源

嗯…………

大哥,真係得罪晒講句,你講「不停做足準備,但就始終唔落場」真係不敢苟同。

我覺得(純粹我覺得)情況就好似唔少大學生要讀埋碩士搏士先出來做野。話就話裝備自己,實際逃避現實。

同埋我覺得 ...
其實型爸最後一句是苦口婆心啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 05:52 PM 發表 查看引用來源

其實型爸最後一句是苦口婆心啊!
我又認同型爸喎,跑啦
我尋晚諗左一輪,都係換衫,跑啦!
(最主要尋晚大爺串鬼我足足一星期無跑過,谷鬼氣就換衫跑唔整蛋糕去跑,哼
但爆完一身汗又好鬼爽

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-25 03:47 PM 發表 查看引用來源
露營 (下)

第二天一早我就醒了。怕吵醒阿0,我慢慢起身,準備出營帳。就在我半跪半企,褲子忽然從我腰間掉落。我急忙捉住褲頭想提起,怎知給棒棒卡著。

我這時才想起昨晚褲除了一半。這麼大的動靜果然吵醒了阿 ...
haha.....師兄勁呀!
報到!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-25 05:58 PM 發表 查看引用來源

我又認同型爸喎,跑啦
我尋晚諗左一輪,都係換衫,跑啦!
(最主要尋晚大爺串鬼我足足一星期無跑過,谷鬼氣就換衫跑唔整蛋糕去跑,哼
但爆完一身汗又好鬼爽
激動左 XD

我呢個月都跑左160+公里。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-25 06:14 PM 發表 查看引用來源

激動左 XD

我呢個月好愧疚,跑左6次咋,真係抵大爺笑我

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

但社會上各界人士不是極力推動環保嗎?
環保就一向推崇架啦,綠色生活,你我摯愛
只係覺得當年數字兄係完全唔驚有意外,呢下配服!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-25 06:14 PM 發表 查看引用來源

激動左 XD

真係堅勁~~我就行咗160公里,哈哈

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-25 05:44 PM 發表 查看引用來源

嗯…………

大哥,真係得罪晒講句,你講「不停做足準備,但就始終唔落場」真係不敢苟同。

我覺得(純粹我覺得)情況就好似唔少大學生要讀埋碩士搏士先出來做野。話就話裝備自己,實際逃避現實。

同埋我覺得 ...
咦~~~~乜你咁架.
明明又係你問人基渴感既,問完又diu人架,你係唔係見我同DD師妹講左我取向就咁先~~~~:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆