上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 11:44 AM 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,食女黎講,對你應該無咩難度.難度在........可能你太多選擇,你要用有限既精力,挑戰無限既囡囡.
呢個難度一定大,難道你無聽過李小龍先生講以無限為有限,以無法為有法咩?
即無限既囡囡揀一D吸引你既有限 ...
師兄⋯其實你可以簡單化咁解釋比sam哥聽

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-26 11:48 AM 發表 查看引用來源

我最叻扮代表
都識d野咁喎:smile_40:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-26 11:34 AM 發表 查看引用來源

係咩? 有無咁易
以前邊有咁多交友渠道呢?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-26 11:34 AM 發表 查看引用來源

咁又唔得,淨係要過程,不理結果,我做唔出XD
無話唔要,我只說不在乎啊!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-26 11:35 AM 發表 查看引用來源
係㗎!老公宜家年紀大咗,真係好似湊細路添~~
只要唔係盟塞,湊細路咁都係樂趣…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 11:47 AM 發表 查看引用來源

師兄,我見而家好興船P,難道你有此意??:smile_o10::smile_o10:

我自薦做縛繩埋岸果位得嘛?
咁我又自薦做茶水部可以嗎~~~

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-26 11:49 AM 發表 查看引用來源

師兄⋯其實你可以簡單化咁解釋比sam哥聽
咁架咩?唔好意思.
SAM師兄,我簡單D,邊個人妻最索啊?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 11:44 AM 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,食女黎講,對你應該無咩難度.難度在........可能你太多選擇,你要用有限既精力,挑戰無限既囡囡.
呢個難度一定大,難道你無聽過李小龍先生講以無限為有限,以無法為有法咩?
即無限既囡囡揀一D吸引你既有限 ...
師兄道理所言甚是,我唔係話好揀擇,只不過人大了,不想再像以前,胡亂一通也要背叛妻子。

至於師兄的問題,我近來沉醉於和虎虎的感情四出去遊山玩水,所以暫時未有出軌的意欲,我上嚟都係呃水吹多過想呃蝦條。XD

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-26 12:08 PM 發表 查看引用來源

咁我又自薦做茶水部可以嗎~~~
船P咪做茶水部
做睇場好喇

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-26 12:00 PM 發表 查看引用來源

以前邊有咁多交友渠道呢?
科技發達左⋯一個電話就攪掂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆