上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-5 09:30 AM 發表 查看引用來源

HAHA,出得手點會俾妳地知架,真出手係出左都唔知架嘛.
好明顯我係出口啦.
仲要係.....得把口.
出咗師姐們都唔知?那師兄應該會是環保戰士啊!嘻嘻...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-5 06:30 AM 發表 查看引用來源

除咗熱狗餐之外,要多份燒賣呀!唔夠~~~~~
咩都要齊

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-5 09:08 AM 發表 查看引用來源

Van師姐,你問有無師兄想見你?實一定有啦,淨喺呢渡都有1,2,3.....咁多位啦~~~~嗱,到其時見完之後,記得話我知,到底佢哋係咪嗰啲身形好fit,有排朱古力,仲要係陽光味濃喎!我唔游水㗎,所以靠你𥄫𥄫一下,到 ...
食.....食住排朱古力得唔得?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-5 09:30 AM 發表 查看引用來源

HAHA,出得手點會俾妳地知架,真出手係出左都唔知架嘛.
好明顯我係出口啦.
仲要係.....得把口.
嘩嘩嘩
出埋口tim
型爸似乎開始失勢
定係dragon bb既攻勢太猛烈呢
姣展爭呀

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-5 09:33 AM 發表 查看引用來源

出咗師姐們都唔知?那師兄應該會是環保戰士啊!嘻嘻...
其實我以前讀書時,part time係門口派牛奶架.............:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-5 09:38 AM 發表 查看引用來源

其實我以前讀書時,part time係門口派牛奶架.............:smile_13::smile_13:
唔係派報紙咩?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-5 02:03 AM 發表 查看引用來源

我都loop緊
再loop就到劃火柴同病人☠☠☠
哈哈。師姐你真係好鬼正~~~

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-5 09:36 AM 發表 查看引用來源

嘩嘩嘩
出埋口tim
型爸似乎開始失勢
定係dragon bb既攻勢太猛烈呢
姣展爭呀
咪唔係正中DD師姐的下懷嗎?
Wakaka...

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-5 09:39 AM 發表 查看引用來源

唔係派報紙咩?
煩請DD姐試用後給我們包膠XD

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-5 07:09 AM 發表 查看引用來源

有無師兄想見我?
咁你要問番d師兄喎,我又點會知呢?

我諗有個好fit又好man,同兩個女女好開心玩緊水,但又暗地裡昅緊bikini女仔嗰個應該係師兄你喇,嘻嘻。
嘩~~~原來dragon bb係van師姐心目中已經去到好fit又好man,仲要好爸爸咁既款
Wakakak~~~真係係人妻都心動啊~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆