上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 03:43 PM 發表 查看引用來源
bikini,講真,我覺得著得要有美感,即唔係心口有肉就叫好睇架.
上次去澳門,都已好多人著,而家天氣熱,大家都可以準備下架,最多.....最多咪妳地著多件t-恤囉.雖然全世界我剩係覺香港人先會咁樣著.

SASA師妹,96變成不 ...
其實講美感,著一件頭要著得靚係更難。

咁講真,睇番嗰張相,我都覺得自己嗰時太瘦唔好睇,只係而家又肥得滯,哈哈。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 03:51 PM 發表 查看引用來源

咁我相信d女著得出黎都有一定既信心既
美感呢樣野就睇人⋯有人喜愛骨感有人喜愛肉感
咁講真⋯著件t shirt其實係自欺欺人⋯
我相信sasa依舊係咁惹火啦
同意,sasa依舊keep得好:smile_40:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 03:51 PM 發表 查看引用來源

咁我相信d女著得出黎都有一定既信心既
美感呢樣野就睇人⋯有人喜愛骨感有人喜愛肉感
咁講真⋯著件t shirt其實係自欺欺人⋯
我相信sasa依舊係咁惹火啦

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 03:53 PM 發表 查看引用來源

咁講真,睇番嗰張相,我都覺得自己嗰時太瘦唔好睇,只係而家又肥得滯,哈哈。
一件頭有好多好性感更難handle既款

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 03:33 PM 發表 查看引用來源

師兄開口中,做女時我真係96磅呀,但而家當然唔止109啦,如果109我好開心了,可惜係重好多.... (又要鳴...)
96磅,我做女都無,更何況宜家,講真結咗緍之後,身形只係有增無減。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 03:53 PM 發表 查看引用來源

其實96真係好似過瘦。

做返多啲運動,唔好睇磅數。感覺下自己行得快咗,跑步又輕鬆咗。咁就幾好。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 02:45 PM 發表 查看引用來源

放心放心
通常另一半實會打氣⋯直頭叫埋
加油! 加油! Dragon加油!

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-4 03:55 PM 發表 查看引用來源
師兄,請問SASA邊部份keep得最好呢又??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 04:19 PM 發表 查看引用來源

應該整體都keep得好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 04:19 PM 發表 查看引用來源

應該整體都keep得好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆