上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 02:39 PM 發表 查看引用來源

我知,今日女兒仲會嗲自己,我都係享受既.仲會好受落添.
但講真,如果另一半係場上打氣,可能仲勇猛.HAHA........
放心放心
通常另一半實會打氣⋯直頭叫埋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 02:33 PM 發表 查看引用來源

去得游水,呢樣都一定既.
問題係,佢地又著得好唔好睇先?唔好睇,我唔睇架,HAHA.....講笑遮.
Bikini,我想問返女士,如果有本錢,妳地又會唔會想著呢?
(即唔好講我邊有,我而家係當大家都有,又會唔會先?)
以前我去沙灘一定著bikini,青春無敵,唔駛好身材都自信爆棚。而家..... 我一定會笠件衫係面,遮住d肥膏,免得嚇壞人。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 02:39 PM 發表 查看引用來源

無錯,小朋友之間係會互相比較的。最近佢地無意中睇到我未生佢地前嘅相,兩個不停話原來我靚過晒同學仔d媽媽,叫我要努力減肥變番以前咁瘦同靚..... (嗚~我而家真係咁肥醜咩?)
師姐⋯睇你個profile就知你索啦
所以我打死都唔信你係肥同醜
快d比相黎睇下先

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 02:48 PM 發表 查看引用來源

師姐⋯睇你個profile就知你索啦
所以我打死都唔信你係肥同醜
快d比相黎睇下先
事實係,十幾年前咁後生,咪錯覺靚過晒人地d媽媽囉,仲有佢地咁樣一比較,明明以前個樣得60分,佢地都實俾足100分啦。

而家有圖都未必有真相呀,咁多app執到個樣靚一靚,所以post相都無乜用,哈哈。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 02:55 PM 發表 查看引用來源

事實係,十幾年前咁後生,咪錯覺靚過晒人地d媽媽囉,仲有佢地咁樣一比較,明明以前個樣得60分,佢地都實俾足100分啦。

而家有圖都未必有真相呀,咁多app執到個樣靚一靚,所以post相都無乜用,哈哈。
App係輔助啫
所以都係比相黎睇下
仲有呀我好掛住charles同mosses

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-4 02:59 PM 發表 查看引用來源

App係輔助啫
所以都係比相黎睇下
仲有呀我好掛住charles同mosses
最近腦閉塞,寫極都寫得唔好.... 鳴

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-4 02:39 PM 發表 查看引用來源

無錯,小朋友之間係會互相比較的。最近佢地無意中睇到我未生佢地前嘅相,兩個不停話原來我靚過晒同學仔d媽媽,叫我要努力減肥變番以前咁瘦同靚..... (嗚~我而家真係咁肥醜咩?)
哈哈,小朋友既世界,自己既爸媽係最吸引,呢樣我都明既.
阿師妹請問點為之肥,女人既世界,係唔係做女時96磅,家陣99磅就叫好肥,109會成日口講自殺先?
如果係,男人應該死晒都似...............(唔係,應該除左型爸,HAHA)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 03:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈,小朋友既世界,自己既爸媽係最吸引,呢樣我都明既.
阿師妹請問點為之肥,女人既世界,係唔係做女時96磅,家陣99磅就叫好肥,109會成日口講自殺先?
如果係,男人應該死晒都似...............(唔係,應該除左型爸,H ...
師兄開口中,做女時我真係96磅呀,但而家當然唔止109啦,如果109我好開心了,可惜係重好多.... (又要鳴...)

bikini,講真,我覺得著得要有美感,即唔係心口有肉就叫好睇架.
上次去澳門,都已好多人著,而家天氣熱,大家都可以準備下架,最多.....最多咪妳地著多件t-恤囉.雖然全世界我剩係覺香港人先會咁樣著.

SASA師妹,96變成不止109,其實唔係問題,試問有幾多個人妻嫁左,體重仲係不變先.我估真係少之又少.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-4 03:43 PM 發表 查看引用來源
bikini,講真,我覺得著得要有美感,即唔係心口有肉就叫好睇架.
上次去澳門,都已好多人著,而家天氣熱,大家都可以準備下架,最多.....最多咪妳地著多件t-恤囉.雖然全世界我剩係覺香港人先會咁樣著.

SASA師妹,96變成不 ...
咁我相信d女著得出黎都有一定既信心既
美感呢樣野就睇人⋯有人喜愛骨感有人喜愛肉感
咁講真⋯著件t shirt其實係自欺欺人⋯
我相信sasa依舊係咁惹火啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆