上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.6k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 05:20 PM 發表 查看引用來源
小弟今日都小執10k,消消脂。
今日好曬,我都係等日落後先好跑
我既雀斑已經無可挽回地慘烈,唔好再加劇佢地為上上策

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 05:26 PM 發表 查看引用來源

帶邊個「佢地」? 好多人架? XD

其實理論上,人夫同人妻都係一樣,都係挑戰背德的快感。

可能受日本AV文化影響,小弟對人妻比較多fancy。

至於反差方面,我覺得如果要做,最大反差應該係數字兄。
我見識少,其實av人妻系列即係點架?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-3 05:38 PM 發表 查看引用來源

今日好曬,我都係等日落後先好跑
我既雀斑已經無可挽回地慘烈,唔好再加劇佢地為上上策
咁曬真係唔好跑。但黃昏跑我又會訓唔著。

小弟潛心修練半年……10k已經可以45分內搞掂。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-3 05:45 PM 發表 查看引用來源

我見識少,其實av人妻系列即係點架?
自己上去睇下

記得準備定大爺 XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 06:05 PM 發表 查看引用來源

你都好興奮喎,黃昏跑都訓唔著?我十點跑十一點完頂多一點就變睡豬了!應該係我運動強度唔夠 XDD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-3 04:49 PM 發表 查看引用來源

原來呢度既師兄個個都係食家
或者唔聲唔聲已食唔少,哈哈

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 05:26 PM 發表 查看引用來源

帶邊個「佢地」? 好多人架? XD

其實理論上,人夫同人妻都係一樣,都係挑戰背德的快感。

可能受日本AV文化影響,小弟對人妻比較多fancy。

至於反差方面,我覺得如果要做,最大反差應該係數字兄。
我諗唔止係你喇,香港男人個個都受日本av影響深遠

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 06:05 PM 發表 查看引用來源

45mins完成?真係型爸你先跑到,實在太勁了~~~

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-3 09:37 AM 發表 查看引用來源

當然
諗起要handle一堆女人就想暈
是DD師妹的工作嗎?

其實工作上一定要handle男和女的。我都覺得女人多,感性比理性多,難處理些。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-3 06:32 PM 發表 查看引用來源

我諗唔止係你喇,香港男人個個都受日本av影響深遠
其實我又想知道,呢渡的師兄,係咪都有睇開AV嘅呢?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆