上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.2k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-26 12:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈,之前九龍灣有間餐廳用小忌廉做裝修,我地仲特地去幫襯添。
師兄太太果然少女心.實不相瞞,我另一半都係.
我家陣瞓緊張床,枕頭袋,被袋,都係小忌廉.佢簡直係少女變身始祖.
早排佢出左本畫冊,當中有DVD播佢既歌同埋教畫一幅彩畫既live,非常之靚.我仲買左當小禮物.
師兄如果有意思,可以去信和逛逛,應該仲有得買.開心架,因為我無記錯係近年才有出畫冊.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-26 09:08 AM 發表 查看引用來源

廿歲頭夠精力去決小朋友
四十頭仔女出晒身又可以無顧慮咁四圍去
唔夠六十仲分分鐘抱埋孫
計錯左呢樣野⋯早知讀書個陣就要學師兄咁環保戰士
咪係囉!鬼叫你雨下都唔批准咩?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-26 09:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈,有冇興趣你都寫番篇來分享?
你分享佢果篇咪得囉!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 10:07 AM 發表 查看引用來源

師兄太太果然少女心.實不相瞞,我另一半都係.
我家陣瞓緊張床,枕頭袋,被袋,都係小忌廉.佢簡直係少女變身始祖.
早排佢出左本畫冊,當中有DVD播佢既歌同埋教畫一幅彩畫既live,非常之靚.我仲買左當小禮物.
師 ...
估唔到咁多師兄晚晚都同小忌廉瞓⋯哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 09:44 AM 發表 查看引用來源

interesting,有意思.
喂!feel到你d男人hormone上升緊。等你剝我排牙。當然我無咁易俾你追到。(可能難追過d師姐架 XD)

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-26 10:07 AM 發表 查看引用來源

咪係囉!鬼叫你雨下都唔批准咩?
蠢左囉唆⋯邊似你咁醒

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-26 10:01 AM 發表 查看引用來源

我是睇小丸子,不過係陪個女睇,哈哈!
我睇娛樂金魚眼~~~~:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-26 10:10 AM 發表 查看引用來源

我睇娛樂金魚眼~~~~:smile_o06::smile_o06:
千歲同不良牛!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-26 09:48 AM 發表 查看引用來源

咁世界唔一定咁理想。

又有好多年輕夫婦搵唔夠,生活上的各樣磨光了愛情,因而行唔到落去...
當初的邂逅相遇只是愛情的開始,何謂大愛?就是與另一半㩗手甘苦與共創建未來,至於有些失敗例子,其實就只是愛得不夠,經不起長時間的考驗。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-26 09:59 AM 發表 查看引用來源

針無兩頭利,現在我去玩,朋友就要揍細路了!哈哈!其實結婚生仔都是各人必經階段,只差在遲或早啊!但我好享受跟下一代無咩代溝囉!
揍細路? XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆