上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.6k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-3 08:49 AM 發表 查看引用來源

終於搵返你個留言。

人妻點解咁吸引,的確係一個好大既課題。可以下個topic討論。

我覺得,不用負太大責任反而次要但不可忽視,但也不代表無責任。人妻奧妙之處更在於那種征服,引誘背叛,爭奪既快感。

仲 ...
忘我地吸啜~~~~oh my god.........正
照師兄咁講,
咁人妻會唔會都想揀人夫,因為佢地人前是慈父,亦有man既一面時,另一面會貪婪地奶舐女方既蜜穴,伸出舌頭去挖掘洞壁既蜜汁,斯文以外,更會粗獷地提起女方雙腳來衝擊,帶佢地上巫山呢??

利申:以上只係個人意見同提問喳下.絕不代表本人曾伸脷咁做.

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-3 10:07 AM 發表 查看引用來源
我返工:smile_40:
me too 師兄.

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-3 10:07 AM 發表 查看引用來源
我返工:smile_40:
師兄返shift

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-3 10:40 AM 發表 查看引用來源

照師兄咁講,
咁人妻會唔會都想揀人夫,因為佢地人前是慈父,亦有man既一面時,另一面會貪婪地奶舐女方既蜜穴,伸出舌頭去挖掘洞壁既蜜汁,斯文以外,更會粗獷地提起女方雙腳來衝 ...
好明顯你同型爸都做開啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-2 10:24 PM 發表 查看引用來源

仲要幾靚仔添,連我家大爺都讚佢靚仔

只係更愛自己,師姐真係一語道破重點
愛自己多啲,定愛對方多啲,呢個係重中之重
仲要靚仔,不得了

好似你呢個朋友咁,在意老婆既傷心,多過自己既快感滿足感,真係難得既好老公。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-3 10:40 AM 發表 查看引用來源

照師兄咁講,
咁人妻會唔會都想揀人夫,因為佢地人前是慈父,亦有man既一面時,另一面會貪婪地奶舐女方既蜜穴,伸出舌頭去挖掘洞壁既蜜汁,斯文以外,更會粗獷地提起女方雙腳來衝 ...
師兄咁緊張利申,係咪身有屎先?

下.....我無,我利申同伸脷都無...........至少今日無:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-3 04:42 PM 發表 查看引用來源
下.....我無,我利申同伸脷都無...........至少今日無:smile_o05: :smile_o05:
原來呢度既師兄個個都係食家

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-3 10:31 AM 發表 查看引用來源

數字兄行成點?行完用毛巾抹汗都俾你簡化左呀下.

小弟今日都去左跑步,3:27秒,比之前快左,但同型爸俾既新目標仲有距離.
努力中~~~~
小弟今日都小執10k,消消脂。

引用:

照師兄咁講,
帶邊個「佢地」? 好多人架? XD

其實理論上,人夫同人妻都係一樣,都係挑戰背德的快感。

可能受日本AV文化影響,小弟對人妻比較多fancy。

至於反差方面,我覺得如果要做,最大反差應該係數字兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆