上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.4k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 11:20 AM 發表 查看引用來源

好明顯……
好明顯你想兩個囉

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 11:23 AM 發表 查看引用來源

係? 死頂⋯哈哈
你想嗲邊個先?
你想我靜靜雞定靜雞雞話俾你知?
(有睇春嬌就明架啦xd)

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 11:27 AM 發表 查看引用來源

你想我靜靜雞定靜雞雞話俾你知?
(有睇春嬌就明架啦xd)
我未睇最新個集
我想你面對面同我講

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 11:30 AM 發表 查看引用來源

我未睇最新個集
我想你面對面同我講
學某師兄話齋
我唔見人架,又唔pm人,又唔覆pm
Wakakaka

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 11:40 AM 發表 查看引用來源

學某師兄話齋
我唔見人架,又唔pm人,又唔覆pm
Wakakaka
咁你年中收唔少pm喎
咁我知你想嗲邊個喇

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-2 10:56 AM 發表 查看引用來源

女人可能會係咁,但男人我並不完全認同。
咁sam師兄,你有咩見解呢!
願聞其詳

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-2 10:57 AM 發表 查看引用來源

女魔頭.....呢下..........
好似過幾個月會黎.......:smile_o08::smile_o08:
到時候,dragon師兄,一於征服女魔頭~~~~哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-2 11:15 AM 發表 查看引用來源

有時睇啲群揪,我會覺得好刺激,因為和自己現實中相距太遠囉!
哈哈sam兄個理由我笑咗!咁平時睇群揪片會唔會同虎虎一齊睇?

~~~~Crossover~~~~
問題:
如果街上,有個男人跑步,唔著上身衫,一身肌肉又流晒汗,吸引嗎?
如果唔止一個,係同時兩個爆肌男一齊唔著衫跑,流晒汗,會唔會仲吸引呢?
我又想問:
人妻們,如果男人推BB車,BB係車裡眼仔碌碌,吸引嗎?
究竟.......邊個情況吸引D呢?
OKOK......諗好未?

如果,佢地crossover呢?
尋晚我跑步,就見到呢個情況了.
兩位唔著衫既爆肌男,流住滿身大汗跑上斜既同時推住一個有BB既BB車.佢地一個推車推到咁上下另一個男人就接手繼續推,直到斷背山.............唔係,直到轉彎既半山,我就睇唔到了..............
成個畫面我有講唔出既感覺,我估佢地係.......好朋友黎既............而個BB係佢地既.....其中一個既小朋友.........
我想講,當兩件獨立吸引既事原來擺埋一齊時,都幾........:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 11:43 AM 發表 查看引用來源

咁你年中收唔少pm喎
咁我知你想嗲邊個喇
Wahahaha~乜你咁架
唔好講出黎至得架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆