上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:49 AM 發表 查看引用來源

咁師兄既情人應該多數係工作上既人?
可能係女魔頭xdd
Ko到女魔頭就乜都唔駛煩啦
Wakakaka

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:49 AM 發表 查看引用來源

咁師兄既情人應該多數係工作上既人?
當然唔會.情人,最唔應該出現既地方,就係自己工作既地方.
如果以為handle到,就好似師兄師妹講既,食煙,本身已危險,仲要唔理任何情況下去做,同想玩死自己分別不大.
我講既撒嬌,只係純粹講緊女性會自主時,都希望有人扶自己一把,感覺上不是在單打獨鬥.
我出去應酬時,如果有女同事,我會事先講明佢地唔使飲酒,一切由我頂.而係客席上,我亦會同客人暗示好先過我果關.

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-2 10:15 AM 發表 查看引用來源

JJ師姐講得都有道理,當然情人的出現,通常都係身旁嗰個有啲嘢俾唔到或者滿足唔到,咁即係你應該同另一半有問題啦!(我估)而同另一半的問,亦都如JJ師姐所講,唔關情人有無出現的問題,就算佢無出現,都可能本身 ...
女人可能會係咁,但男人我並不完全認同。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-2 10:56 AM 發表 查看引用來源

女人可能會係咁,但男人我並不完全認同。
男人係身痕/心癮為主?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 10:54 AM 發表 查看引用來源

可能係女魔頭xdd
Ko到女魔頭就乜都唔駛煩啦
Wakakaka
女魔頭.....呢下..........
好似過幾個月會黎.......:smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-2 10:55 AM 發表 查看引用來源

當然唔會.情人,最唔應該出現既地方,就係自己工作既地方.
如果以為handle到,就好似師兄師妹講既,食煙,本身已危險,仲要唔理任何情況下去做,同想玩死自己分別不大.
我講既撒嬌,只係純粹講緊女性會自主時,都希望有 ...
但係好多情人都係同事、上司下屬既關係喎
師兄⋯有無諗過其實女同事都可能想飲下呢?
如果我係個客⋯實會實會隊爆你

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:51 AM 發表 查看引用來源

我都想知jj師姐係床上點男人法?
係咪多數做主導呢
作死你
問得咁直接既
俾少少暗示對方,之後對方再反客為主係最正既
全程做主導太serve個男人我又唔太鍾意
至睇唔起果d齋睏係度成個大爺咁果d
你估你吳言祖咁既樣呀!!!???
(唔好意思,激動左)

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:45 AM 發表 查看引用來源

jj講到咁白
咩事咩事?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 10:58 AM 發表 查看引用來源

作死你
問得咁直接既
俾少少暗示對方,之後對方再反客為主係最正既
全程做主導太serve個男人我又唔太鍾意
至睇唔起果d齋睏係度成個大爺咁果d
你估你吳言祖咁既樣呀!!!???
(唔好意思,激動左)
Hahahaha
明晒明晒
我好單刀直入

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-2 10:53 AM 發表 查看引用來源

唔係呀!唔係呀!doubling 師姐,你唔好誤會我啦~~
係我見型爸呢期成日都開情人呢個問題,咩估佢食緊囉~~~~
哇你咁緊張,連我都唔信你無野 XD

唔喜歡既,可以探討下拍拉圖既理形論。但我prefer拍拉圖式性愛多少少。 XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆