上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.3k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:41 AM 發表 查看引用來源

Guve師姐我地真係心靈相通
梗係啦~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-2 10:47 AM 發表 查看引用來源

當然吸引.我最鐘意佢有本事,但當有問題時佢亦會顯得無助,而我出手.
女人撒嬌往往唔係一定要說出口,做出手,當她出現無助眼神,無奈表情.我地出手,作出接下來3步既安排,
令女方表情轉危為安,眉宇間輕鬆起來,果種無 ...
咁師兄既情人應該多數係工作上既人?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:16 AM 發表 查看引用來源

我都唔知。拿,講明先,只係想探討個問題,我唔係道德L。

我在諗,如果個老婆走去學插花,結果會唔會一樣?

呢個case,關係修好?係咪情人既功效?還是將個視線轉移左?其實個問題根本無解決到?
其實每個男人都想老婆學插花,情人就俾自己抽插。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 10:43 AM 發表 查看引用來源

Give師姐有無發覺,j頭個形狀某個角度睇都有d似人類既大腦。難怪我地男人鍾意久唔久刺激下大腦皮層啊!人都聰明d XD
係咩!係咩!呢層我又唔太清楚喎!
有如你放張圖上嚟,等我哋一齊上番堂生理堂先啦~~~~

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 09:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈
咁我最真果面又唔係咁既
有d位,我都會好就男人架
由其是床上方面。。。。。(講笑講笑)
唔信只是講笑,看上去很像有感而發啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-2 10:50 AM 發表 查看引用來源

唔信只是講笑,看上去很像有感而發啊!
我都想知jj師姐係床上點男人法?
係咪多數做主導呢

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 09:33 AM 發表 查看引用來源

我諗情人既出現唔係幫你修補同另一半既關係
而係增添生活上既情趣
至於同另一半既問題就要睇下你想唔想解決,要點樣解決
所以其實都唔太關係有定無情人吧
又好似有點道理,不過有啲人當有情人後,就不拘泥於另一半之間的問題。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-2 09:39 AM 發表 查看引用來源

如果會即時死亡,應該唔多人會試。正如吸煙,明知有害,有機會導致死亡,仍然大把人食,就算戒了,也可能間中忍不住偷食一支。
呢啲咪叫做過癮囉!哈哈!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-2 10:45 AM 發表 查看引用來源

你又知佢呢期食緊?
莫非你地⋯
唔係呀!唔係呀!doubling 師姐,你唔好誤會我啦~~
係我見型爸呢期成日都開情人呢個問題,咩估佢食緊囉~~~~

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:55 AM 發表 查看引用來源

完全同意。那是一種心癮,無藉口。我食,我開心;我死,我甘心。

但仍然有人嘗試搬出例子說明吸煙有正面效果。
我見過唔少因為偷食導致婚姻破裂,但仍很多人漏夜趕科場。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆