上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.2k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:12 AM 發表 查看引用來源

毒藥本身都係藥;
情人本身都係人。
一句講晒:睇你識唔識handle

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 09:13 AM 發表 查看引用來源
嘻嘻~~
數字兄咁了解我既xdd
哈哈,應該話,有好多女人想咁。

只是男人不明白,以為安定就是安定。如果有如果…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-5-2 09:14 AM 發表 查看引用來源
丨丨
嗲呢,就唔一定係嗲聲嗲氣…

要觸摸到男人心中那片柔軟… 如果你最真那一面好似鬥雞一樣,就好難令男人冧喎…
哈哈哈
咁我最真果面又唔係咁既
有d位,我都會好就男人架
由其是床上方面。。。。。(講笑講笑)

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:16 AM 發表 查看引用來源

我都唔知。拿,講明先,只係想探討個問題,我唔係道德L。

我在諗,如果個老婆走去學插花,結果會唔會一樣?

呢個case,關係修好?係咪情人既功效?還是將個視線轉移左?其實個問題根本無解決到?
情人,插花…幸運的,就爭取到時間和空間,搵到大家舒服的方式。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:16 AM 發表 查看引用來源

我都唔知。拿,講明先,只係想探討個問題,我唔係道德L。

我在諗,如果個老婆走去學插花,結果會唔會一樣?

呢個case,關係修好?係咪情人既功效?還是將個視線轉移左?其實個問題根本無解決到?
我諗情人既出現唔係幫你修補同另一半既關係
而係增添生活上既情趣
至於同另一半既問題就要睇下你想唔想解決,要點樣解決
所以其實都唔太關係有定無情人吧

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 09:33 AM 發表 查看引用來源

我諗情人既出現唔係幫你修補同另一半既關係
而係增添生活上既情趣
至於同另一半既問題就要睇下你想唔想解決,要點樣解決
所以其實都唔太關係有定無情人吧
正當我還在研究緊數字兄既文字,J師姐講左個重點。

借來回一回數字兄。 XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-5-2 09:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈,應該話,有好多女人想咁。

只是男人不明白,以為安定就是安定。如果有如果…
要係安定裡面尋找刺激
人總是貪心。。。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-5-2 09:12 AM 發表 查看引用來源

毒藥本身都係藥;
情人本身都係人。
如果會即時死亡,應該唔多人會試。正如吸煙,明知有害,有機會導致死亡,仍然大把人食,就算戒了,也可能間中忍不住偷食一支。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-5-2 09:22 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈
咁我最真果面又唔係咁既
有d位,我都會好就男人架
由其是床上方面。。。。。(講笑講笑)
嗯,其實唔係就,係體諒。男人想專心做野就未必有心情欣賞嗲。

有時女人在適當時候展現軟弱或需要被照顧,就會觸到那一片柔軟。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-5-2 09:39 AM 發表 查看引用來源

如果會即時死亡,應該唔多人會試。正如吸煙,明知有害,有機會導致死亡,仍然大把人食,就算戒了,也可能間中忍不住偷食一支。
呢個情況算係心癮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆